Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2019-06-19T16:00:45: 2019-06-29T11:13:49: 2

Brevkassespørgsmål

Har spurgt

Indsendt af pige12 år


Kære brevkasse jeg er forelsket i en dreng men har spurgt ham i efteråret om vi skulle være kæreste, han sagde "jeg kan rigtig godt lide dig men du er en af min bedste venner og jeg vil ikke miste vores gode  venskab". men efter jeg spurgte ham så er vi blevet meget tættere fx i en episode hvor jeg og nogle af hans venner med nede på sportspladsen midt i byen og vi skulle hjem samtidig og så spurgte han om vi skulle følges hjem, jeg sagde selvfølgelig ja og så råbte hans venner uhhhhhh. Men så gik vi men, da vi skulle skilles så stod vi og kiggede hinanden i øjne og var næsten ved at kysse men så kom en af hans venner og råbte uhhhhhh også stoppede vi og nu driller drengene i klassen ham. Så hvad skal jeg gøre skal jeg spørge ham igen eller skal jeg vente. 

Ps det er sket så mange gange og jeg elsker ham rigtig højt


V.h Pigen på 12

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-25T14:56:11 1
Tia

Hej Pige på 12,

Åh hvor dejligt med den dejlige følelse af forelskelse! Og hvor rart, at drengen også gengælder dine blikke. 

Jeg kan godt forstå, at han er din bedste ven, og han er bange for, at i måske kan ende med at ødelægge jeres venskab, hvis det går galt. Men hvis i begge to er forstående overfor hinanden, så skader det vel ikke at prøve. Og hvis han også er lidt gladere for dig end bare som venner, så er det jo kun en god ting.

I er desværre i en alder, hvor det altid er "sjovt" for de andre venner at drille hinanden, når en pige og en dreng kan lide hinanden. Men det skal i da ikke tager jer af. Hvis i er glade for hinanden, kan i jo altid prøve at starte ud med små aftaler. I kan se en film sammen, eller gå en tur i parken og måske få en is. 

Du kan prøve at snakke med ham om det. I er jo rigtig gode venner, så prøv måske bare at være sammen med ham, så kan det jo være, i pludselig ender med et lille kys. Så opdager din ven nok, at han hellere vil have dig som sin kæreste end sin ven. Det bedste vil være, at i snakker om det og bliver enige. For som din ven siger, så vil det da være super ærgerligt, at i mister jeres venskab.

Håber du finder en god plan.

Kærligst Tia

2019-06-25T21:23:16 1
Benedicte

Hej du,

Dejligt, at du er forelsket - og det lyder da også til, at han kan lide dig. Desværre kan der i teenageårene eksistere en idé hos drenge om, at man skal være sej, når vennerne er i nærheden. Derfor kan det måske være svært for ham, at balancere mellem sine følelser for dig (som jeg tror, at han har) og sine venner. Jeg synes egentlig ikke, at der er noget i vejen med at vente en smule. Hvis I har snakket om det før, ved han jo, at du kan lide ham, og derfor er der nok ikke grund til at sige det igen lige nu. Måske skal han bare have lidt tid. Det kan jo også være, at han går og venter på at spørge dig? Der er dog gået et stykke tid, og hvis du ikke kan vente mere, så kan du sagtens spørge ham igen. Ud fra hvad du fortæller, må der være følelser fra hans side, og så kan du jo forsikre ham om, at han ikke vil miste dig som en ven. Selvom det lyder som noget fra en film, så synes jeg, at du skal følge dit hjerte. Der er ingen grund til, at skjule dine følelser, for det får du i hvert fald ikke noget ud af.

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget og at I finder sammen en dag.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym