Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3385 spørgsmål og givet 5846 svar de sidste 12 år
2019-06-24T14:02:53: 2019-07-02T13:08:10: 1

Brevkassespørgsmål

Er det dumt?

Indsendt af pige14 år


Kære brevkasse.

Jeg har i omkring et års tid haft et lille "crush" på en af mine bedsteveninders et år ældre storebror. Hun holdt så en fest hvor jeg skulle sove derhjemme efter og hvor han så spurgte om jeg ikke kom ind til ham, vi lavede intet seksuelt da jeg følte det var forkert (selvom jeg så gerne ville) Her den anden dag var vi til fest igen og præcis det samme skete igen bortset fra jeg ikke kunne styre mig og det endte med at han gav mig finger og jeg gav ham et blowjob. Jeg kan IKKE snakke med hende om det fordi lige nu har hun det rigtig svært. Jeg har stadig meget lyst til ham og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Samtidig føler jeg mig også udnyttet fordi han kun skriver når vi har været til fest.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-30T20:35:44 1
Simone

Hej du,


Først og fremmest er jeg ked af du føler dig udnyttet, sådan bør man aldrig føle. 


Det er selvfølgelig en uheldig situation, at ham du er vild med er din bedste venindes bror, men jeg forsikrer dig om at det nok skal gå! Du fortæller at hun har det svært lige nu og det er bare mega dejligt at høre, at du tager hensyn til det. Jeg synes ikke du bør føle at du har gjort noget forkert - man bestemmer desværre ikke selv hvem man forelsker sig i :-) Som situationen er lige nu, ville mit bedste råd nok være at tage én dag ad gangen. Hvis det blot er lidt flirten og kysseri og lidt mere i ny og næ, så synes jeg ikke der er nogen grund til at involvere din veninde i jeres forhold. Jeg synes først du skal få taget dig en snak med fyren og finde ud af, hvad det er der sker mellem jer. Som sagt, du skal ikke føle dig udnyttet, hvorfor du også skal mærke efter med dig selv, om du får mere godt end dårligt ud af jeres relation - hvis ikke, så kan du kun gøre dig selv den tjeneste at sige fra nu, selvom det er virkelig svært når man har følelser.


Men i hvert fald, få dig en god snak med broren, fortæl ham hvordan du føler og se hvad hans respons er. Hvis det bliver mere seriøst mellem jer, så synes jeg du bør fortælle din veninde det. Det kommer højst sandsynligt til at være en smule underligt i starten, men som tiden går, så kan jeg ikke forestille mig andet end, at din veninde vil blive glad på jeres vegne :-) 


Jeg håber du kan bruge mit råd og jeg ønsker dig det bedste fremover. 


Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym