Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3259 spørgsmål og givet 5638 svar de sidste 11 år
2019-06-25T07:22:51: 2019-07-03T20:19:28: 1

Brevkassespørgsmål

Forelsket i den forkerte

Indsendt af pige22 år


Hej 

Jeg skriver herind fordi jeg står i en vanskelig situation og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.

Jeg har en grandfætter som betyder utrolig meget for mig, og som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Vi har tidligere flere gange været sammen, sovet sammen, og egentlig haft et forhold sammen, men vi har skjult det for alle andre end os selv, i frygt for hvordan familie og venner ville reagere. 

Jeg sluttede det så på et tidspunkt, fordi jeg ikke kunne blive ved med at leve i det skjulte, selvom han gerne ville stå frem med det, turde jeg simpelthen ikke og stoppede det derfor.

Jeg fik derefter en ny kæreste, som jeg stadig har i dag, der er bare det problem at min grandfætter og jeg er begyndt at ses igen i det skjulte og alle de følelser som var der før er kommet dobbelt så hårdt tilbage. Og oveni i det, ses min grandfætter også med en anden pige, som han har et forhold til. 

Hver gang jeg er sammen med min grandfætter er jeg så glad og han forstår mig bare som ingen andre, vi har det mega godt sammen og vi er begge to så glade for hinanden. Men ligeså snart vi skilles bliver jeg ked af det, fordi vi ikke er sammen og fordi jeg tænker på at han jo er sammen med en anden. Jeg tænker på min grandfætter dag og nat og kan ikke lade vær.

Derudover så ved jeg ikke om jeg skal gå fra min kæreste, for jeg kan jo bedre lige min grandfætter, men det kan jo bare aldrig lade sig gøre. Og min kæreste er så sød og behandler mig fantastisk, jeg ved bare ikke om jeg har følelser for ham, for mine tanker er hele tiden på min grandfætter. Så jeg er så forvirret og splittet omkring hvordan jeg skal forholde mig. Så mit spørgsmål er bare hvad skal jeg gøre?

Hilsen den meget forvirrede pige

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-30T23:27:45 1
Michelle

Hej med dig (-: 

Det lyder som en meget forvirrende situation at stå i. Jeg tænker at noget af det første du skal gøre op med dig selv er, om du synes, at det du gør i mod din kæreste er okay. For mig at se er det ret tydligt, at du har meget stærke følelser for din grandfætter, og hvis ikke du har tænkt dig at stoppe med at se din grandfætter, synens jeg, at du skal slå op med din kæreste. Det virker til, at du gerne vil være sammen med din grandfætter, og jeg gætter på, at hvis ikke I var i familie, var I også sammen. Jeg synes, at du skal tage dig lidt alene tid og tænke over, om du ikke kan komme over at i er i familie, det er ikke ulovligt at I er sammen, selvom det måske føles forkert. Du kunne måske prøve at snakke med et familiemedlem, du stoler på om det og høre hvad deres tanke er?
Men i sidste ende er det op til dig/jer, om I vil være sammen. 

Jeg håber at du kan bruge mit råd. 

De bedste hilsner
Michelle :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym