Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2019-07-24T16:29:21: 1

Brevkassespørgsmål

Er det noget jeg forestiller mig eller kan han ikke lide mig, men hende?

Indsendt af pige14 år


Hej Brevkasse

Jeg er en pige på 14 år som i lang tid har haft det rigtig dårligt og været forvirret oppe i mit hoved. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig!

Der er den her dreng som jeg virkelig godt kan lide. Han er et år ældre end mig og derfor har jeg også haft det ret svært ved at snakke med andre om hvad jeg føler når han er ældre. Vi har 2 gange før været kærester, men ikke seriøst bare sådan som man nu var i de mindre klasser. Vi går ikke på samme skole, men vores familier snakker meget sammen og de har også altid set os som det perfekte par ud i fremtiden. 

Vi har altid snappet sammen og vi har inde for nogle uger - måske en måned snakket mere og mere sammen på snapchat. Det gik dog for alvor op for mig at jeg er begyndt at få følelser for ham da jeg fandt ud af han snakkede/snakker rigtig meget sammen med en af mine gode veninder som også er 15 som jeg både spiller håndbold og går på samme skole som. Hende og jeg har altid fortalt hinanden når vi var kede af det, men her på det sidste har jeg hverken svaret hende eller snakket til hende - hvilket er ret svært når vi spiller håndbold sammen. 

For 2 uger siden ca besluttede jeg mig for at glemme hende og bare leve livet videre uden hende. Hun har opsøgt mig flere gange og jeg har bare fortalt hende jeg havde tralvt. Jeg ved ikke om jeg har taklet situationen med hende rigtigt eller om i har noget andet i synes jeg skal gøre i stedet for? Jeg har nu også fjernet hende på snap!

Før alt det her med pigen havde jeg et rigtig tæt og godt bånd til min flamme og vi kunne fortælle hinanden alt. Jeg var faktisk begyndt at tro han kunne lide mig og tror stadig han kunne lide mig inden pigen ødelagde alt mellem os. Da alt så blev vendt på hovedet mistede vi alt. Vi kan næsten ikke engang fortælle hinanden noget. Jeg græder stadig om aften og kan ikke forstå hvordan det så hurtigt kunne ændre sig på denne her måde. Jeg er begyndt at tro han ikke engang gider snakke med mig mere da han tit bare er begyndt at åbne mine snaps og ikke svare hvilket han aldrig før har gjort. 

Vores familier tror stadig vi er kærester som de i lang tid har troet. 

Jeg havde glemt alt om pigen som han også havde noget med indtil hun skriver til mig en dag: "Hej... Jeg er ked af det men jeg har fået følelser for... og jeg forstår godt du ikke gider mig, men jeg er nødt til at sige til dig jeg kan lide ham og vi skal være sammen i morgen......" 

Jeg græd hele den dag og næste dag var det værdste i mit liv. 

Jeg gik/går hele tiden med den følelse af at han meget bedre kan lide hende end mig.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre længere. jeg har utrolig svært ved at droppe drenge bare sådan lige og specielt ikke ham. Håber i kan fortælle mig hvad i synes jeg skal gøre med hensyn til det han har gang i med hende og om i synes jeg bare skal fortælle ham hvordan jeg har det og at jeg savner at skrive med ham?

(håber ikke det er alt for forvirrende det jeg har skrevet!)

Knus...


pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-07-26T10:21:22 1
Gustav

Hey du!

 

Jeg kan godt se, at det må være lidt af en hård situation, som du er havnet i.

 

Det første jeg lægger mærke til i dit brev er, at du ikke på noget tidspunkt skriver, at han har skulle have sagt, hvem han kan lide. Du skriver, at du opdagede, at han snakker med din veninde og, at hun kan lide ham, men han har vist ikke direkte sagt, hvorvidt han kan lide dig, din veninde, ingen af jer eller måske en helt tredje.

Du bliver nødt til at få taget snakken med ham, hvor du får forklaret ham, at du har følelser for ham og give ham mulighed for at fortælle, om de følelser er gengældt. Det er selvfølgelig nemmere skrevet end gjort, men for at komme videre, så tror jeg, at du bliver nødt til at få taget den snak.

 

Derudover så synes jeg, at det er synd, at du er blevet så vred på din veninde. Det er selvfølgelig hårdt, at hun har fået følelser for samme fyr som dig, men er det ikke lidt ærgerligt, at en fyr skal komme imellem jer? Du ved jo egentlig kun, at de snakker sammen, og at hun kan lide ham. Det kunne være, at han ikke kunne lide hende, men kunne lide dig. Så i stedet for at ignorere hende, så tag en snak med hende. Særligt efter du har snakket med fyren - hvis han kan lide en af jer, så synes jeg, at du og din veninde lige skal tage en snak sammen. Godt være, at i må sige, at det vil være for svært at være veninder, hvis den ene dater fyren. Men så har I i det mindste forsøgt og fået chancen for lige at tale ud om det. Også hvis han ikke kan lide nogle af jer, så vil I kunne bruge hinanden til at komme over ham.

 

Så for at opsummere, så synes jeg, at du skal tage en snak med fyren om, hvordan du har det. Og så skal du snakke med din veninde for at se, om jeres venskab kan overleve det her.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar! :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym