Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3488 spørgsmål og givet 6012 svar de sidste 12 år
2019-07-31T06:04:52: 2019-08-02T12:16:55: 2

Brevkassespørgsmål

Problemer konstant

Indsendt af pige18 år


Hej

Jeg har nu i noget tid kunne lide den samme dreng. Det hele startede som en uskyldig flirt, som jeg kyssede med i byen, og som jeg efterfølgende endte med at skrive meget med. Han går på mit gymnasium og vi har mange fællesvenner. 

Problemet her er, at hver gang vi kysser til en fest eller i byen ender tingene mellem os som regel enten virkelig godt eller virkelig dårligt. Når tingene ender dårligt, har han en tendens til at blokere mig med det samme på alle sociale medier, hvorefter jeg ikke kan få nogen kontakt til ham. Dette er nu sket 4 gange, og alle gangene har jeg skulle overbevise ham om, at vi skal fortsætte. Jeg ved han kan lide mig, og han ved jeg kan lide ham. 

Efter en fest endte vi med at lave en aftale som indebar at vi ikke laver noget med andre. Det store problem er, at lige efter han tog hjem fra den fest, blev jeg trængt op i en krog af en anden fyr, hvorefter han kyssede mig. Jeg blev så ked af at jeg havde brudt vores aftale, og jeg skrev med til samme til ham jeg kan lide, og fortalte ham hvad der var sket. Han virkede mega ligeglad, og skrev at vi bare kunne være hinandens backups i byen, hvilket jeg bestemt ikke er interesseret i. Det endte ud i en stor diskussion og vi har nu begge blokeret hinanden overalt. Dette fortryder jeg meget. Jeg har flere gange spurgt ham om han vil mødes, men han siger han ikke gider.

Efter så mange problemer virker det mest logisk at droppe det og komme videre, men det har jeg virkelig ikke lyst til. 

Hvad skal jeg gøre?

Mvh. Anonym

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-07-31T12:22:50 1
Kristiane

Hej med dig 

Jeg kan godt forstå, at det må være en svær situation at stå i. Mit bedste råd til dig er, at du skal gøre op med dig selv om det her forhold er værd at kæmpe videre for eller ej. Det lyder som om, at der ofte er diskussioner og, at det mange gange er endt ud i, at i ikke har fået talt om det, men derimod har blokeret hinanden på de sociale medier istedet for? Hvis du virkelig gerne vil ham, kan du forsøge at give hele jeres forhold en chance til, og kæmpe for at overbevise ham om, at i skal prøve en gang til. Jeg vil dog også anbefale at du overvejer, hvad det er ved ham der gør dig glad? Går han dig mere glad end ked af det? Hvor ofte har i de her diskussioner, og hvor ofte fungerer jeres forhold? Når du opgør de gode og dårlige ting i jeres forhold, kan det måske give dig et svar på, om det er værd for dig/jer at blive ved med at kæmpe. 


Jeg håber du kan bruge mit svar. 

- Kristiane 


2019-07-31T12:57:40 1
Benedicte

Hej du,


Hvis du spørger mig, virker det til, at denne fyr ikke er særlig god for dig. Du beskriver, at han blokerer dig så snart der er problemer og at tingene til tider ender virkelig dårligt. Det lyder til, at jeres forhold ikke er særlig sundt, og som du selv siger, er det mest logiske at droppe det. Det betyder dog ikke, at det er nemt. Du nævner selv, at du fire gange har overbevist ham om, at I skal fortsætte, men vil du virkelig være sammen med ham på disse præmisser? Det lyder ikke nødvendigvis til, at han har følelser for dig, men måske allerede bruger dig som denne "backup", som han foreslår. Jeg kan naturligvis ikke fortælle dig hvad du skal gøre, men min ærlige mening er, at du skal give slip på ham. Det lyder som om, at han gør dig ked af det og ikke behandler dig pænt, selvom du har følelser for ham. Hvis du virkelig ikke vil droppe ham, synes jeg, at du skal tage en snak med ham. Måske I kan snakke ud om en løsning, og finde en måde hvorpå, I ikke behøver at blokere hinanden hele tiden. Hvis I nu arbejder på kommunikationen, kunne det måske blive bedre? Du skriver, at du ved, at han kan lide dig, men på hvilken måde? Det er måske værd at vide, om han virkelig har følelser for dig? Hvis du har mod på det, synes jeg, at du skal prøve at snakke med ham om det (igen, hvis I allerede har haft snakken). Fortæl ham måske, at du har følelser for ham og hør, om han har det på samme måde. Hvis I har det på samme måde, er det værd at arbejde på og løse de problemer, som I har. Ellers synes jeg personligt, at du skal komme videre, da han ikke lyder særlig god for dig. Jeg håber, at du finder ud af noget og undgår at have problemer konstant.


- Benedicte 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym