Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-07-31T13:32:36: 2019-08-05T13:21:07: 3

Brevkassespørgsmål

forvirret ang en fyr igen

Indsendt af pige16 år


hej igen. 

jeg har allerede skrevet ind en gang (forvirret ang. en fyr) og nu skriver jeg lige igen. 

det er så sådan at jeg er kommet hjem fra ferie, og finder ud af han har slået op med kæresten, fordi hun bedte ham om at vælge mellem venner eller hende.

jeg finder også ud af at min bedste veninde har sovet med ham i forgårs. jeg siger til hende at jeg ved det, og hun forklarer og siger undskyld osv. jeg siger dog også til hende at hun ikke skal undskylde, fordi jeg jo ikke har noget med ham, og jeg var altså ik sur. hun forklarede mig at de ikke lavede noget, og at de snakkede. han spurgte åbenbart meget ind til mig, om jeg havde noget med folk, om jeg gik op i sådan noget osv. 

igår ringede han så til mig og spurgte om jeg ville med ud og køre lidt senere. jeg sagde ja, og vi hang lidt ud sammen med en af vores andre venner. det var super hyggeligt og da han satte mig af sagde han flere gange at vi skulle snakkes ved.

lige nu er alle vores venner på festival undtagen os, og det ender sikkert med at vi hænger ud nogen af dagene. han har også addet mig på snapchat igen, efter han havde fjernet mig imens jeg var på ferie. 

mit lille issue er så hvad jeg skal gøre nu. han er jo blevet single, MEN der er meget inde i mig selv der siger at han ender med at gå tilbage til hende igen, fordi de har været i sådan en periode her før. dog siger hans bedste ven at det ikke har været så slemt som denne gang, men jeg frygter det stadig. jeg ved ik om jeg skal lade ham prøve på at bygge noget op mellem os, eller om jeg skal tage skridtet. jeg er bare bange for at han siger det ik går, selvom han har sagt til min veninde når de arbejdede sammen at han godt kunne mig. jeg synes bare hele den her situation er SÅ forvirrende, og lidt ubehageligt at jeg går rundt og tænker hele tiden at de sikkert finder sammen igen, for det tror jeg virkelig at de gør. 

Hvad skal jeg gøre?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-03T20:59:21 1
Michelle

Hej med dig, sikke et dilemma du står i. 

Altså mit bedste råd er at se tiden an, tag en dag af gangen og se hvor det bære hen af. 

Der er aldrig nogen garanti for om folk går tilbage til deres ekskærester, det kan være snart eller om laaang tid. Jeg synes at du skal hænge ud med ham og se hvad der sker, du kan altid holde lidt afstand til at starte med, bare fordi at han er blevet single betyder det jo ikke at I skal finde sammen lige nu og her. Jeg kan desværre ikke fortælle dig præcis hvad du skal gøre, men et bud er som sagt at tage det roligt og begynde at ses med ham og bare nyde hans selskab og så se hvor det bære hen. Hvem ved måske falder han fuldstændig for dig og glemmer alt om sin ekskæreste, ud fra det du skriver lyder det da i hvertfald til at han er meget interesseret i dig. 

Hvis I begynder at have noget kørende og du fornemmer at det begynder at blive seriøst kan du jo altis snakke med ham om din bekymring angående ekskæresten. Men jeg synes absolut ikke der er nogen grund til at tage sorgerne på forskud, så tag det stille og roligt :-). 


Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive her ind igen. 

De bedste hilsner 

Michelle :-) 

2019-08-04T23:33:39 1
Zhino

Hej med dig,


Jeg kan sagtens forstå, at du synes, det hele er lidt forvirrende. Det lyder til, at der er mange faktorer, du skal forholde dig til, men jeg tænker, at det bedste du kan gøre i denne situation er at følge dit hjerte. Hvis du har følelser for ham og er interesseret i at lære ham bedre at kende, så giv det en chance. Jeg kan ikke garantere dig, at det kommer til at blive nemt og helt perfekt, men hvis du har følelser for ham, så tænker jeg da, at det er forsøget værd. Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at du frygter, at de finder sammen igen, når de har en fortid sammen, men i og med at han spørger så meget ind til dig og ønsker at være i kontakt med dig, så virker det til, at han oprigtigt er interesseret i dig. I sidste ende er det dit valg, og jeg synes du skal gøre, hvad du føler giver mening for dig. Det kan måske være en idé at prøve at glemme alt, du har fået at vide om dem og i et øjeblik fokuserer på, hvordan du har det, når du tilbringer tid med ham. Det kan også være en idé at lave en liste over fordele og ulemper ved at give ham en chance. 


Håber det hjalp lidt. Held og lykke med det :)


Venligste hilsner 

Zhino

2019-08-05T15:10:51 1
Tia

Hej igen,

Okay det må have været rart at høre for dig, at han både er blevet single, og han har endda haft spurgt ind til dig hos din veninde. Det viser jo positive tegn på, at han da forhåbentlig gerne vil dig. Dog kan jeg sagtens forstå, at du er i tvivl.

Jeg undrer mig over, hvorfor han overhovedet fjernede dig fra snapchat, da du tog på ferie? Det virker da lidt mystisk.. især hvis han nu siger, at han godt kan lide dig.. Pas på han ikke udnytter dig, fordi hans ex har forladt ham. Han springer jo bare videre til dig med det samme. Og det lyder til, at det er ex-kæresten, der har slået op - ikke ham.

Men når det er sagt, så synes jeg, du skal tale med ham. Han lyder jo til - som hans bedsteven og din veninde siger - at han godt kan lide dig. Tal med ham og find ud af, om han stadig har følelser for hans ex (han skal måske lige have en pause til at komme over hende og finde ud af, hvad han gerne vil). Måske vil i også bare passe godt sammen, så det vigtige er, at i finder ud af, hvad i begge vil, og om i kan blive enige. :-) 


Jeg håber, du finder ud af den bedste løsning.

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym