Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-08-04T12:42:52: 2019-08-08T06:27:43: 3

Brevkassespørgsmål

Ulykkelig forelsket

Indsendt af pige17 år


Kære brevkasse


Jeg tror jeg er interesseret i denne her dreng som startede med at vise interesse for mig. Som jeg afviste. Nu er jeg interesseret i ham men ved ikke om det er forsent. Jeg har nemlig svaret til ham men han svarede mig ikke. På en måde føler jeg det er en afvisning men jeg ved heller om det er fordi jeg har afvist ham for mange gange. 

Skal jeg komme videre eller kæmpe for ham??

KH

En ked af det pige 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-06T09:02:28 1
Sofie

Hej med dig,

Det er svært at sige, om han har afvist dig ved ikke at svare på din besked. Jeg synes, du skal prøve at skrive til ham igen og evt. spørge ham, hvorfor han ikke har svaret på din besked. Måske er han ked af, at du ikke i første omgang viste interesse for ham. Måske har han helt glemt beskeden eller slet ikke fået den.

Held og lykke med det :)

De bedste hilsner, 

Sofie

2019-08-06T19:21:31 1
Regitze

Hej med dig,


Det er træls for dig, at du oplever det som en afvisning, men det er ikke sikkert det ér en afvisning. Måske kunne du prøve at sige/skrive direkte til ham, at du gerne vil ses med ham og hænge lidt ud. Et andet forslag kunne være at fortælle ham, at du er ked af, at du har været afvisende overfor ham, men at du faktisk har lyst til at snakke og ses med ham. Det kan være han har følt sig usikker fordi du har afvist ham, og derfor er han måske i tvivl om, hvordan han skal forholde sig til det - på samme måde som du føler dig usikker og afvist nu. 


Jeg håber du finder ud af det, og at du får skabt en god kontakt med ham :-) 


Mange hilsner fra Regitze 

2019-08-06T21:21:10 1
Michelle

Hej med dig og mange tak for dit spørgsmål (-: 


Jeg tænker at det godt kan have noget at gøre med at du måske har afvist ham for mange gange og at han nu er ''bange'' for at du skal gøre det igen. Det kan selvfølgelig også være at han er kommet viderer, det er svært at sige. 

Nu ved jeg jo ikke hvad du har skrevet til ham, men jeg tænker at du skal forsøge at skrive til ham at du altså er virkelig interesseret i ham og at du godt kan forstå at det kan virke lidt forvirrende eftersom at du har afvist ham før. 
Hvis du virkelig er vild med ham, synes jeg helt sikkert at du skal gøre et forsøg. 


De bedste hilsner 

Michelle Sørig (-:

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym