Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2019-08-07T05:45:57: 2019-08-10T07:26:20: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket

Indsendt af pige15 år


Jeg er forelsket i en dreng fra min efterskole jeg tror også han kan lide mig men tør ikke at spørger ham om vi skulle være kærester 
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-09T09:52:05 1
Simone

Hej du,


Dejligt at du føler at dine følelser er gengældte :-)


Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at spørge om, især hvis man ikke er 100% sikker på situationen. Dog vil jeg også sige, at det hele ikke behøver at gå så stærkt og måske du bare skulle starte med at spørge ham om I skal gå en tur eller se en film? Bruge noget tid sammen, snakke om hvordan I har det med hinanden og så se hvor det fører hen. Nogle mennesker kan godt finde på at trække sig, hvis man springer for hurtigt ud i hele det her kærlighed og kæresteri og I har massere tid foran jer, til bare at tage det stille og roligt og finde ud af jeres situation - så kan titlen altid komme senere!


Jeg håber du kan bruge mit råd til noget og held og lykke med det hele!


Kram

Simone

2019-08-09T16:46:11 1
Zhino

Hej med dig,


Jeg kan godt forstå, at det kan være en smule grænseoverskridende at skulle tage det første skridt, men hvis du er forelsket i ham, så tænker jeg, at det er værd at tage chancen og spørge. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt han føler det samme, så kan du jo altid tilbringe noget mere tid sammen med ham inden, du spørger. Du kan evt. spørge ham, om han er interesseret i at gå en tur eller du kan skrive med ham, så du bliver mere sikker på, om han har det på samme måde. Men ellers tænker jeg, at du bare skal kaste dig ud i det og spørge ham. 


Held og lykke med det :)


Venligste hilsner 

ZhinoVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym