Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2019-08-16T07:03:43: 2019-08-21T09:12:04: 2

Brevkassespørgsmål

Årets seriøse første FORELSKELSE!!

Indsendt af pige14 år


hej brevkassen..

i bliver lige nød til at hjælpe mig lidt her aha, jeg har et lidt for stort crush på en dreng jeg lærte at kende da jeg gik i 5 klasse, jeg går i 8 klasse nu og han går i 9 klasse.

jeg har kigget meget på ham i snu og jeg syntes bare han virker mega meget sød, men faktisk også meget bad boy agtigt men det ikke derfor jeg har faldet for ham syntes bare han er noget specielt forhold til alle andre jeg har mødt af drenge, der er noget over ham der fanger mig fuldstændigt og det super dejligt jeg føler ikke selv jeg på nogen måde har en chance for at nå ind til ham.

jeg har prøvet at vinke og skrive hej til ham på messenger men han har ikke svaret, og jeg har prøvet at tilføje ham på snapchat men han har ikke accepteret den endnu. jeg får det dårligt fordi jeg er en genert men meget kærlig type men også meget sårbar af slagsene, jeg har prøvet så meget jeg overvejer at give op og komme videre da jeg snart ikke kan holde alt min kærlighed inde, han er den eneste jeg vil give den til.

 men det lidt svært når han ikke gider svare mig når jeg prøver at kontakte ham jeg syntes da det gør ondt da han også selv har nedstirret mig faktisk de fleste steder ( når vi tager bussen om morgen, og når jeg går på gangene, og når vi er i hallen, når vi arbejder i klyngen begge to, og når jeg er til fodbold ) ved ikke om han leger med mig, jeg syntes bare ikke det sjovt når jeg vil have noget seriøst med drengen...

kan i hjælpe mig, hvad kan/skal jeg gøre....?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-18T23:40:36 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 


Hvor lyder det både dejligt og hårdt på samme tid. 

Det lyder til at du har gjort en del for at forsøge at fange hans opmærksomhed, så jeg kan godt forstå din tanke om måske at opgive. Men det lyder da også til at han er lidt interesseret i dig ud fra det du skriver. Har du prøvet at tage kontakt til ham udenfor de sociale medier? Måske i bussen? :-) 

Jeg tænker bestemt at du skal overveje hvor meget mere du vil gøre, for der skal selvfølgelig også være grænser for hvor langt man vil gå. Måske skulle du prøve at ligge ham lidt på is, nu har du skrevet til ham over messenger og prøvet at tage kontakt på snap. Det kunne være at du skulle give det en uge eller to og se om han måske kontakter dig? 
Men ellers prøv at smil lidt til ham når du ser at han kigger på dig :-). 


Jeg håber at du kan bruge mit svar og alt held og lykke med det hele. 
Du er altid velkommen til at skrive her ind igen :-) 


De bedste hilsner 

Michelle

2019-08-20T01:16:06 1
Zhino

Hej med dig,


Jeg kan sagtens forstå, at du synes, at det er svært, når du har gjort så meget for at vise, at du er interesseret i ham, og at han så ikke reagerer på det. Jeg synes, at det er mega fedt, at du har taget intiativ til at kontakte ham, og så kan det selvfølgelig være frustrerende, at han ikke svarer, men i det mindste ved du, at du har forsøgt. Jeg tænker måske, at det kunne være en idé at smile til ham næste gang du ser ham, hvorefter du kan vurdere, om du vil føle dig tilpas med at sige hej. Du skriver, at han også kigger på dig, hvilket giver mig et indtryk af, at han muligvis også er interesseret i dig. Det kan jo være, at han på samme måde som dig er lidt genert, hvorfor han er lidt tilbageholdende og har svært ved at tage det næste skridt. Hvis han smiler igen og du føler, at der er god kemi, så kan du måske overveje at sætte dig ved siden af ham i bussen. Jeg tænker, at det kan hjælpe at tage nogle små skridt til at starte med, og så kan du selvfølgelig altid selv vurdere, hvorvidt du synes, om det går i den rigtige retning. Hvis du ikke føler, at han udviser interesse eller, hvis du selv mister interesse, så synes jeg, at du skal minde dig selv om, at du fortjener en, der viser dig lige så meget opmærksomhed. 


Håber det hjælper lidt. Held og lykke med det :)


Venligste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym