Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3297 spørgsmål og givet 5712 svar de sidste 11 år
2019-08-19T14:58:32: 2019-08-24T19:04:04: 2

Brevkassespørgsmål

Forvirret og forelsket?

Indsendt af pige15 år


Kære brevkasse,

Jeg er forvirret om den her dreng kan lide mig eller ej.

Sagen er han giver tegn men han har en kæreste (min venindes veninde) 

Så mig og X bruger ret meget tid sammen og snakker om ALT og vi var så sammen i weekenden vor vi sad og så på solopgangen og hørte musik og sad meget tæt han fortalte mig han syntes det var romantisk men vi lagde ikke mere i det... sener den dag fortalte han mig ham og hans kæreste havde problemer og han var træt af det. Og sådan men han stadig ville prøve at gøre det godt igen. Efter lidt tid skulle jeg hjem og han gav mig et langt farvel kram og vi aftalte jeg skulle hjælpe ham med noget dagen efter men da jeg skrev hvad tid sagde han han ikke kunne/måtte? 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-21T17:57:23 1
Sofie

Hej med dig,

For mig kan det godt lyde lidt som, at han har og ser en rigtig god ven i dig. På baggrund af det, du skriver, virker det til, at I har det rigtig godt sammen. 

Hvis du er interesseret i en dreng, er min umiddelbare tanke, at jeg synes, du skal sige det til ham. I dette tilfælde har han en kæreste, hvorfor jeg ikke synes, du skal gøre noget ved det. Hvis han er interesseret i dig, skal han først gøre det forbi med hans kæreste.

Fordi han har en kæreste, ved jeg ikke, om du kan lægge så meget i de signaler, du synes, han sender til dig, fordi jeg tænker, at han er sammen med sin kæreste, fordi han elsker og rigtig godt kan lide hende. Igen, jeg tror, han ser en god ven i dig, som han har lyst til at fortælle mange ting til, og jeg synes, det vil være ærgerligt at risikere, at venskabet mellem jer ødelægges, hvis du spørger til disse signaler eller fortæller ham om dine tanker.

Jeg håber, du kan bruge mit svar til noget - ellers er du meget velkommen til at skrive ind igen.

Kærlige hilsner,

Sofie

2019-08-23T17:49:58 1
Benedicte

Hej du,

Jeg forstår godt, at du er forvirret, da det virker til, at han sender nogle blandede signaler. Lige meget hvilke signaler han sender, er sagen dog den, at han har en kæreste. Hvis han selv siger, at han gerne vil gøre det godt igen med sin kæreste, synes jeg ikke, at du skal presse for meget på. Selvom de har problemer, er de stadig kærester, og det er ikke fair overfor kæresten, ham selv eller dig, at handle på dine følelser. Jeg synes, at du skal tage en snak med denne fyr og finde ud af om han kan lide dig eller om han stadig vil være sammen med kæresten. Til tider kan det være en nem udvej, at flirte med en anden person, når det går dårligt i ens eget forhold. Derfor ender så mange mennesker også ud i, at være deres partnere utro, hvilket ikke er okay. Hvis han ønsker at være sammen med dig, må han først afslutte det med kæresten, så hun ikke bliver såret. Prøv at forestil dig, at sidde på den anden ende, og at din kæreste delte den slags romantiske oplevelser og intime snakke med en anden? Det er ikke en særligt fed følelse, og derfor bliver du nødt til at snakke med ham om tingene. Han må tage en beslutning, om han stadig vil være sammen med kæresten, og hvis han vil, bliver du desværre nok nødt til at trække dig fra situationen. Jeg håber, at du finder ud af det og kunne bruge mit svar til noget.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym