Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2019-08-29T18:35:06: 2019-09-04T08:05:02: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan gør jeg ham mundlam?

Indsendt af pige15 år


Hej derude!

Der er den her fyr som jeg virkelig godt kan lide, har aldrig set ham før, kun på billeder, da vi blev tilfældigt venner over snap. Vi skriver tit jeg elsker dig osv. Men det virker som om han altid svare hvad jeg vil hører, eller “har et svar klar” og jeg vil gerne ha’ ham ud derfra, og få ham til at se hvordan jeg har det når jeg fx skrev “i Think I’m falling for you” så skrev han noget så simpelt som “i  already fell for you” det slog luften helt ud af mig, og jeg blev helt tøze skør! Hvad skal jeg gøre for at han også bliver helt “mærkelig”??

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-08-30T18:10:28 1
Gustav

Hey du! :)

 

Hvor er det da dejligt, at du har fundet en fyr, som du synes er så sød, som du giver udtryk for.

 

Du spørger, hvordan du gør, så han også bliver "helt mærkelig". Jeg er ikke helt sikker på, hvad du præcist mener med det. Så jeg tager mig friheden til at tolke det sådan, at du spørger efter måder, hvor du kan gøre ham glad for dig.

 

Du skriver, at I skriver "jeg elsker dig" til hinanden og at han skriver, at han er faldet for dig. Så umiddelbart virker det til, at han allerede er ret glad for dig. Måske kan du ikke mærke det eller er i tvivl, fordi i ikke har mødt hinanden endnu i virkeligheden.

Med farer for at lyde meget gammel, så skal du nok have for øje, at I kun kender hinanden henover snapchat. Folk kan  være meget anderledes i den virkelige verden, end de er på de sociale medier.

 

Det lyder lidt til, at du selv godt er klar over det. Du skriver, at han altid har et svar klar eller skriver, det du gerne vil høre. Måske er han bare sådan og svare det, som han mener. Men på sociale medier har hen netop mulighed for at skrive det, som han tror, at du gerne vil høre.

Jeg tror, at det bedste du kan gøre er, at du får mødt ham i virkeligheden. Selvfølgelig skal du være forsigtig, når du møder fremmede fra sociale medier, men med de forbehold, så vil det kunne give dig en mulighed for at se, om han virkelig føler noget for dig. Det er noget, som du kan mærke ret hurtigt - om han virker interesseret, sød, åben og om han virker som den samme type, som han gør på snapchat. Eller er han helt anderledes.

 

Når du møder ham i virkeligheden, så vil du også kunne se og mærke på ham, hvad der vil gøre ham glad og mere tiltrukket af dig.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym