Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-09-11T17:17:47: 2019-09-13T19:36:06: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg drømte at jeg kyssede ham?

Indsendt af pige12 år


Hey :) 

I nat drømte jeg, at klassen skulle lave et teaterstykke sammen. Der skulle så være en kyssescene og mig og ham blev valgt. Men det mærkelige er, at jeg kyssede ham frivilligt.. jeg ville gerne. Hele dagen har jeg gået og tænkt “Er jeg forelsket i ham?”. Han er faktsisk også ret sød og cool i virkeligheden, men jeg er bare i tvivl. 

Håber at du svarer så jeg kan få lidt hjælp :)


pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-09-13T09:35:45 1
Benedicte

Hej du,


Det lyder i første omgang som en dejlig drøm, men mere er det nødvendigvis heller ikke. Jeg selv har prøvet mange gange, at gå rundt med lidt sommerfugle i maven over en person, som jeg har drømt om. Dette kan sagtens ske, selvom du ikke er forelsket i personen. Eksempelvis siger man, at man typisk drømmer om en person, hvis man lige har set et billede af dem eller lige tænkt på dem, inden man faldt i søvn. Det kan altså være, at du bare har kigget på instagram og set et billede af ham der. Det er forskelligt hvor meget folk lægger i drømme, og jeg kan desværre ikke sige noget endegyldigt. Du nævner, at du er i tvivl, og det er jo faktisk også helt okay. Du behøver ikke vide lige nu, om du kan lide ham, så jeg synes at du skal give det lidt tid. Hvis du stadig tænker på ham om en uges tid, kan det jo være, at der er noget om det? Så må du prøve at mærke efter og se, om det kun var på grund af drømmen, eller om der er mere i det? Jeg håber, at du finder ud af det og så er du selvfølgelig altid velkommen til, at skrive til os igen.


- Benedicte
2019-09-13T13:13:14 1
Regitze

Hej med dig


Jeg kan godt forstå den drøm har fået dig til at tænke over nogle ting. Vi drømmer om alt muligt; nogle gange om ting vi har oplevet, ting vi er bange for, ting vi har hørt om, ting vi ønsker os, osv. For at finde ud af, hvad drømmen betyder for dig, kan du mærke efter og tænke over, om du har nogle følelser for ham, som mere end bare en ven. Drømme kan også få os til at føle ting kortvarigt (f.eks. forelskelse), som en reaktion på de ting, man "oplevede" i drømmen, så det kan også være du finder ud af, at du egentlig ikke er forelsket i ham i virkeligheden. Hvis du er i tvivl, kan du måske skabe noget kontakt med ham, så du kan snakke med ham og lære ham lidt bedre at kende. Så finder du ud af, hvordan du har det med ham. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers må du meget gerne skrive herind til Brevkassen igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym