Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-09-24T18:47:56: 2019-09-29T08:38:33: 2

Brevkassespørgsmål

Der er denne her søde fyr

Indsendt af pige12 år


Kære brevkasse.

Der er denne her fyr. Ham her fyren er så sød, cool og har bare det hele!

Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg kan gøre et godt indtryk på ham? 

Han går i min klasse og jeg har endda drømt om ham! Jeg tænker på ham så tit, men jeg gør ikke noget ved det.

Jeg er lidt i tvivl?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-09-25T17:38:41 1
Kristiane

Hej med dig 


Det med forelskelse kan nogengange være lidt svært. Hvis du synes han er sød og kan lide ham, synes jeg da du skal prøve at komme lidt mere i kontakt med ham, og især nu han går i din klasse og i dermed går op og ned af hinanden til hverdag. Du kan evt prøve at se om i kan komme i gruppearbejde sammen, eller prøve at snakke med ham i frikvartererne. Jeg tænker hvert fald du altid kan springe ud i at tage kontakt til ham på den ene eller anden måde, nu du synes han er sød, og så kan du jo altid se hvor det fører jer hen. 


Jeg håber du kan bruge mit råd 

- Kristiane 

2019-09-25T19:07:56 1
Zhino

Hej med dig


Først og fremmest mener jeg, at den bedste måde at gøre et godt indtryk på er ved at være sig selv. Men jeg tænker, at det kan være en god idé at prøve at tale med ham - måske i et af frikvartererne. En naturlig måde at starte en samtale på, kan fx være at spørge ham ind til, hvad han har lavet i sin weekend. Det kan også være, at du føler dig mere komfortabel med at lære ham at kende på et mere personligt plan ved at skrive til ham på fx facebook, instagram e.l., hvis I begge har sociale medier. Men kast dig ud i det og vær dig selv, så er jeg sikker på, at I lærer hinanden bedre at kende :) 


De venligste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym