Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-09-29T19:25:03: 2019-10-01T16:51:18: 2

Brevkassespørgsmål

knækket og bare pisse knækket.....

Indsendt af pige14 år


hej ungzone...

jeg har haft følelser for denne her fyr i 2-3 uger og han har flirtet lidt med mig og jeg lidt med ham. og jeg finder så ud af han har fået noget med hans ex igen.... har grædt hele dagen idag over det fordi jeg holdte virkelig meget af ham. jeg blev så ked af det at jeg fjernede ham som ven på snap og blokerede ham på messenger. ved godt det strengt men jeg var bare så sur og ked af det. han var nemlig blevet rigtigt ked af det over at hun har slået op med ham 4 gange og snart 5 gange. er mega fustrerrt og ked af det ved ikke hvad jeg skal gøre..;(((

kan i hjælpe måske?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-09-30T14:18:45 1
Regitze

Hej med dig,


Det lyder som en trist situation, og jeg kan godt forstå, du er ked af det. Hvis han ønsker at være sammen med sin ekskæreste igen, er der selvfølgelig ikke så meget du kan gøre ved det, desværre.. Eftersom I to har flirtet lidt og sådan, kan du måske spørge ham, hvorfor han pludselig er sammen med hende igen, når han nu havde sendt dig nogle flirtende signaler. Du kunne også sige til ham, at du synes det er lidt urimeligt fra hans side, og fortælle ham, at det gør dig ked af det. Så står du op for dig selv, og siger fra. 

Derudover kan du måske tænke over, om han i virkeligheden var noget for dig, når han har så let ved at smutte tilbage til sin ekskæreste. Han har måske været lidt vild med hende hele tiden, hvilket jo er fair nok, men det er ikke helt okay, at han så alligevel har flirtet med dig og sendt dig nogle signaler. Det kan være det kan hjælpe dig at tænke på, at der er en anden bedre dreng derude et sted, som gerne vil være sammen med dig og ingen andre, og så lade ham her ligge. 


Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til brevkassen igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2019-10-01T13:03:18 1
Tia

Kære Du,


Øv hvor er det trist at høre. Jeg kan sagtens forstå, at du er såret og ked af det. Jeg må sige, at det er ret sejt, at du har handlet hurtigt og lukket af for alt, hvad der kunne friste dig (snap og messenger). For ja han har måske flirtet med dig, hvilket du også har gengældt. Men hvis han ryger tilbage til sin ex, som han åbenbart har gjord flere gange? Så er han ikke særlig troværdig. Det er dumt, at du prøver på noget med ham, hvis han stadig ikke kan give slip på sin ex. Der må jo være en grund til, at han hele tiden finder tilbage til sin ex, selvom det er hende, der slår op med ham hele tiden.

Pas på dig selv. Der er ingen grund til, at du skal være hans trøstepræmie, når hans ex ikke gider at have ham. Jeg synes, det er klogt, at du har lagt ham væk/blokeret ham lige nu. Det kan være, når du har fået styr på dine følelser, at du kan snakke med ham igen måske som venner. Hvis han kommer tilbage til dig en dag og flirter med dig, så spørg ham direkte, hvad det er, han vil. Er han interesseret i dig, eller leger han bare med dig. Det kan jo også være, at han bare snakker med dig som venner, og du misforstår og tror, at han flirtede. Det er ikke til at vide, så derfor er det bedste at spørge ham. Så undgår du at blive ked af det igen.


Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym