Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-10-04T10:45:03: 2019-10-06T22:37:17: 1

Brevkassespørgsmål

Total forvirret

Indsendt af pige16 år


Hej

Der er denne her dreng som jeg mødte i min idrætsklub. Han siger tit sjove jokes, smiler til mig, glor på mig osv. Her i sidste uge begyndte han så at skrive til mig. Han giver mig komplimenter, griner ad det jeg siger, han kommer med sjove jokes, han fortæller mig nogle personlige ting. Hvis jeg sender et billede af at jeg ligger og hygger med mit kæledyr skriver han: Snyyyd, ville ønske det var mig. (han ville ønske at jeg lå og hyggede med ham)  jeg skrev til ham på et tidspunkt at jeg synes han var sød, og så skrev han tilbage: ’Ja ikke??’  når vi er sammen i idrætsklubben griner ad mine jokes, også når vi er omkring andre.

Han svare sådan okay hurtigt på mine beskeder, kommer lige an på hvad han laver. Vi skriver nærmest hele dagen, altså vi skriver også morgen/formiddag/frokost osv. men vi skriver mest om aftenen. Han har en ret god krop, og sender tit et par billeder af hans overkrop. Er det for at imponere mig eller? Nogle gange har jeg oplevet at han bare var gået i seng uden at skrive godnat til mig (lyder lidt forkælet aha) og det undrer mig lidt. Han følger også sindssygt mange flotte piger på instagram, altså overdrevet mange. Jeg er en ret flot og slank pige og udover det, hørte jeg at der skulle være en anden pige som jeg kender, der også er vild med ham. Jeg ved ikke om hun også skriver med ham, jeg er bange for at han leger med mine følelser og at han bare er en fuckboy..

Kh. den forvirrede pige

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-10-06T14:24:22 1
Benedicte

Hej du,


Jeg forstår godt, at du er forvirret, for det må være en ubehagelig følelse at have. Desværre kan det være svært at regne ud, om han er en fuckboy, for han lyder jo til at behandle dig pænt og endda som om, at han godt kan lide dig. Har du prøvet at spørge ham, om at han skriver med andre piger eller har et godt øje til nogen? Det er måske et forsøg værd, så du kan høre hvad han har at sige. Umiddelbart synes jeg, at der er nogle få tegn på, at han godt kunne være en såkaldt fuckboy. Eksempelvis svarede han ikke, at han også synes at du er sød, men blot "ja ikke". Det er jo en nem måde hvorpå han stadig kan være charmerende, men ikke tage stilling til og tilkendegive hans følelser. Jeg tror desværre, at det er en problematik, som mange unge kæmper med, og så vidt jeg ved er der ikke nogen måde at regne det ud på. Du må nok bare følge din mavefornemmelse og huske at sige fra, hvis han ikke behandler dig pænt, eller at du opdager, at han ser andre piger. Ellers vil jeg ønske dig held og lykke med det hele, og jeg håber, at du kunne bruge mit svar til en smule.


- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym