Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2019-10-08T15:46:37: 2019-10-10T20:19:02: 3

Brevkassespørgsmål

Forvirret..

Indsendt af pige14 år


Hej

Jeg har kunne lide den her dreng i et stykke tid nu og har fortalt et par venner om det. De driller også mig med det (på den sjove måde), og jeg har også fået fortalt af mange at han godt kan lide mig, men så når jeg prøver at snakke med ham så bliver han helt mærkelig.

Er det normalt at drenge er mærkelige når de kan lide en eller laver de andre bare sjov når de siger han kan lide mig?

Fra S

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-10-09T21:50:34 1
Regitze

Hej S,


Ja, det er normalt, at drenge kan være mærkelige, hvis de kan lide en. Det er ikke sikkert han ved hvad han skal gøre, når du forsøger at snakke med ham - det kan være han er lidt genert. Du kunne måske fortælle ham, at du synes han er rigtig sød og gerne vil lære ham bedre at kende/hænge ud med ham en dag. Så kan du også få klar besked i forhold til, om han kan lide dig, eller om de andre bare laver sjov. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

2019-10-10T11:08:22 1
Lotte

Kære S,

Det lyder til at være nogle rare og dejlige følelser, du har for denne her dreng. Det er altid svært at vide, hvornår nogen kan lide en tilbage også. 

Det, at han opfører sig mærkeligt eller anderledes omkring dig, kan godt være et udtryk for, at han kan lide dig. Har du lagt mærke til om det kun er, når han er sammen med dig, at han opfører sig sådan? Det kan i hvert fald godt være et tegn på, at han heller ikke helt ved, hvad han skal gøre eller sige - han kan måske være bange for at gøre noget forkert, hvis han gerne vil gøre et godt indtryk på dig.

Vi kan dog aldrig helt vide, hvorfor han opfører sig som han gør, ved blot at gætte. Den bedste måde du kan blive afklaret på er, ved at snakke med ham om det. Det jeg ved selvfølgelig godt kan være svært. Det kan være meget grænseoverskridende for nogen at snakke om følelser - og især ens egne. Stort set alle mennesker er bange for at blive afvist, derfor venter vi ofte også med at gøre noget, når det kommer til, at vi kan risikere at blive afvist. Alligevel bliver man sommetider nødt til at springe ud i det, og tage chancen. Uanset hvad udfaldet skulle være, så vil du i hvert fald få vished omkring det hele. Vi skal huske på, at sommetider ender det hele godt, og det kan jo være, at det viser sig, at han har de samme følelser for dig, men at han heller ikke tør at tage springet. 

Du behøver selvfølgelig ikke starte med at sige, at du godt kan lide ham. Du kan måske prøve at høre om, han har lyst til at ses en dag efter skole eller gå en tur. På den måde starter det hele mere stille og roligt, og på den måde kan du måske også nå at aflæse flere af hans signaler inden du eventuelt forsøger at fortælle ham, at du kan lide ham.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp :-)

Kærlige hilsner fra

Lotte

2019-10-10T17:30:05 1
Benedicte

Hej S,


Dejligt at høre, at du har følelser for en fyr. Efter min mening er det altid en rar følelse. Det næste er så at regne ud, om han også kan lide dig, og det er ikke nemt. Du spørger, om det er normalt at drenge er mærkelige, når de kan lide en. Man kan vise på mange måder, at man kan lide en anden person, og nogle gange er det svært at vise. Derfor benytter nogle sig af at drille den anden person, at genere dem eller at ignorere dem - det kan vise sig på  mange, mange måder. Du kender måske også selv, at man kan blive meget genert, når man er i nærheden af den man godt kan lide, så det kan også være tilfældet. Jeg har desværre ikke noget endegyldigt svar på, om han kan lide dig, men det kan sagtens være. Jeg håber for din skyld, at han kan lide dig, og at du kan få brugt noget mere tid med ham. Du ønskes alverdens held og lykke herfra.


- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym