Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-10-16T16:35:21: 2019-10-19T17:44:12: 2

Brevkassespørgsmål

Hjæælp

Indsendt af pige14 år


Hej

For at sige det hele kort så har jeg et crush. Jeg kan mega godt lide ham men jeg ved ikke om han kan lide mig.

Hvordan ved man om drenge kan lide en og hvordan kan jeg få ham til at kunne lide mig? :-\

-SM

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-10-18T14:38:56 1
Zhino

Hej med dig,

For at svare på dit første spørgsmål, så tror jeg egentlig bare, at det handler om at lære personen bedre at kende, så bliver det måske nemmere at vurdere, om han har samme følelser for dig. Jeg synes du skal prøve at skrive til ham, så I kan lære hinanden bedre at kende. Man kan selvfølgelig aldrig vide med sikkerhed, hvad en anden person føler, med mindre du han selv siger noget eller, at du spørger ham. Men jeg synes du skal kontakte ham, så I måske kan hænge ud sammen, og derefter vurdere, hvad du føler, du er mest komfortabel med. 

Med hensyn til dit andet spørgsmål, så synes jeg, at du skal være dig selv. Det er så forskelligt, hvad drenge kan lide, og jeg synes derfor ikke, at du skal gøre eller sige noget specifikt for at få ham til at lide dig. Jeg synes, at det er vigtigt, at du bare er dig selv for på den måde, kan du også vide dig sikker på, at han faktisk kan lide dig for, hvem du er. 

Håber det hjalp lidt. Held og lykke med det :)

Bedste hilsner

Zhino

2019-10-19T17:04:43 2
Iben

Kære du,

Det er da dejligt for dig at være vild med en dreng. Det giver sommerfugle i maven, men måske kan man også blive lidt usikker. Det kan være svært at finde ud af, hvornår kærlighed er gengældt. Især hvis det er den første man rigtigt er interesseret i. Det ved jeg selvfølgelig ikke om det er for dig.

Umiddelbart tænker jeg, at hvis han er interesseret i dig, vil han forsøge at komme i kontakt med dig, måske fx på sms, sociale medier eller når I ser hinanden i virkeligheden. Alle drenge er forskellige, så der er ikke én måde alle drenge viser interesse på. Det kan være, at han driller dig, hvis han er interesseret, det kan også være at han er stille, når du er i nærheden, fordi han bliver genert, hvis han kan lide dig. Måske kan du prøve at lægge mærke til, hvordan han er overfor dig, næste gang du ser ham.

Det bedste du kan gøre er at vise, at du er interesseret. Vær glad og smil til ham, når han er i nærheden. Jeg kunne forestille mig, at de fleste drenge ville blive tiltrukket af glade, smilende og energiske piger. Prøv at lægge en hånd på skulderen af ham, hvis du taler til ham. Lidt fysisk kontakt signalerer altid noget positiv opmærksomhed. Derudover er det vigtigt, at du er dig selv, hvis han skal kunne lide lige præcis dig. 

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym