Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3297 spørgsmål og givet 5712 svar de sidste 11 år
2019-10-19T18:51:26: 2019-10-20T15:50:55: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i min venindes crush

Indsendt af pige15 år


Hejsa. Jeg er havnet i en situation jeg ikke ved hvordan jeg skal komme ud af. Fra omkring et år siden begyndte min bedste veninde og min bedste ven at snakke sammen igennem mig. De begyndte at få noget sammen og vi hyggede os vildt meget allesammen. Min bedste ven (lad os kalde ham Peter) spurgte hende om de skulle være kærester, men min veninde sagde dsv nej og de snakkede ikke sammen i rigtig lang tid efter det. Mig og Peter meget mere sammen i den perioden efter og jeg må nu indrømme at jeg har fået følelser for ham. Det har jeg så fortalt til min veninde. Et par uger efter jeg sagde det blev min vendinde ked af hun sagde nej dengang, og har sagt til mig hun gerne ville prøve igen. Da hun sagde det opmuntrede jeg hende til det, og fortalte at jeg var helt ovre ham igen (det var ikke helt sandt). Nu er de bare sammen hele tiden, (dog ikke kærester) og jeg kan ikke bare glemme mine følelser for ham. Det gør så ondt at se dem sammen men på den anden side ønsker jeg det også så meget for dem fordi de har en meget bedre “gnist” end mig og “Peter” nogen sinde havde. Jeg føler også at de er ved at få et næsten stærkere bånd end mig og Peter har som venner, og det gør ondt fordi jeg både føler jeg mister ham som ven og som crush. det skal lige siges at de er mine to bedste venner og jeg vil ikke miste dem for noget i verden. Please hjælp mig!

Kh Mig

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-10-20T14:15:32 1
Iben

Kære du, 

Øv, sikke en træls situation, du er havnet i. 

Jeg kan sagtens forestille mig, at det må være utroligt svært at se dem sammen, når du også har følelser for ham. 

Jeg tror, det ville være en god idé, at du måske fortalte din veninder, hvordan du har det med ham, så hun ved, hvad du føler og kan sætte sig ind i, at det ikke er en helt nem situation for dig. Jeg synes, at du skal lade dem se, hvor det fører hen mellem dem. Hvis de så en dag går hvert til sit, så synes jeg du skal prøve at snakke med Peter og fortælle ham om dine følelser for ham - så I måske kan give jer to en chance. Hvis det kommer dertil, er det selvfølgelig vigtigt, at du fortæller din veninde det først, så I ikke går bag om ryggen på hende. 

Hvis de bliver sammen, tror jeg det bedste du kan gøre, er at give slip på dine følelser for ham og så forsøge at se det positive i situationen: dine to aller bedste venner er glade for hinanden, og nu kan I alle tre lave ting sammen og være venner. Jeg kan godt forstå, at det kan være skræmmende, hvis du føler, at de er tættere, end du er med dem, men jeg tror kun, at det virker sådan. Jeg er sikker på, at de begge er mindst lige så glade for dig, som de altid har været. De er måske bare lidt mere optaget af hinanden lige for tiden, men mon ikke det går lidt over igen med tiden... jeg synes i hvert fald ikke, at du skal frygte, at dit venskab med nogen af dem bliver mindre tæt. Det er de helt sikkert heller ikke interesseret i!

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Hilsen Iben

2019-10-20T15:44:15 1
Zhino

Hej med dig,


Jeg kan godt forstå, hvorfor du synes, at det er en svær situation at stå i. Først og fremmest vil jeg bare lige sige, at du lyder til at være meget moden og virker til at være en super god ven/veninde. Jeg kan godt forstå, at du ikke vil miste dem, men jeg tænker også, at det er vigtigt, at du er ærlig over for dem. Måske du kan prøve at tale med din veninde om det igen og fortælle hende, hvordan du egentlig har det. Du fortjener at være glad lige så meget som dine to venner gør. Jeg siger ikke, at det ligefrem bliver nemt, men jeg tror, at din veninde vil sætte pris på din ærlighed. På den måde kan I tale det igennem sammen og finde ud af, hvad I skal gøre. Desuden synes jeg, at du skal prøve at skrive til Peter, om han ikke snart har tid og lyst til at hænge ud sammen igen - der er ingen grund til at distancere dig fra ham, når han er en af dine bedste venner. Det er jeg sikker på, at din veninde også vil forstå, da det jo netop var dig, som introducerede hende og Peter for hinanden. 


Håber det hjalp lidt :)


Venligste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym