Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2019-11-05T12:44:25: 2019-11-07T21:28:49: 3

Brevkassespørgsmål

Forelsket.

Indsendt af dreng15 år


Hej.


Jeg er en dreng på 15 år. Jeg havde en kæreste i omkring 2 måneder, jeg blev dumpet for lidt tid siden og vi har holdt kontakten. Hun siger hun gerne vil være venner, men det ved jeg ikke om jeg kan. Tanken om hende med en anden er forfærdelig og jeg får kvalme bare af at skrive eller tænke på det. Hun har sagt at hun ikke synes at det føles som om vi var kærester, og jeg tror det er fordi vi ikke har kysset og osv... Det er nok min skyld jeg ikke har været gjordt det selv om jeg tror hun gerne ville (eller vil. Det ved jeg ikke) jeg har ikke gjordt det i frygten for at hun ville slå op, eller ende i en mega akavet situation. Jeg tror så nu det har ødelagt det, at jeg ikke har kysset hende. Er der en måde jeg kan rette op på det? Jeg ved hun kan lide blomster, så ved ikke om det er en ide at give hende?

Håber det gav mening og at i kan hjælpe. 

Vh mig. 

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-11-07T11:34:38 1
Kamilla

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at være venner med en pige, som du er vild med. Det kan eventuelt være en mulighed, at du tager afstand en periode, så du kan komme ovenpå efter jeres brud. Vælger du at gøre noget ved situationen, er det svært at sige, om du kan rette op på situationen. Dog ser jeg det som en mulighed at give hende blomster og vise en mere romantisk fremfor en venskabelig side. Dette er selvfølgelig under den forusætning, at der er mulighed for afvisning, men samtidig en mulighed for at det går godt. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe

Venlige hilsner Kamilla

2019-11-07T15:59:21 1
Regitze

Hej med dig,


Det lyder som en trist situation. Jeg kan godt forstå du synes det ville være svært at være venner med hende, når du stadig er forelsket i hende. Hvis du gerne vil være kærester med hende igen, kan du måske prøve at snakke med hende om det, og fortælle hende, at du godt kan lide hende. Den eneste måde du kan finde ud af, om hun stadig også er vild med dig, er ved at snakke med hende om det. Selvom det kan virke meget grænseoverskridende, er det meget modent og flot at stå ved sine følelser og fortælle den anden person om det. Det kan også være en god idé at få snakket sammen om, hvad der gik galt sidste gang, og måske snakke om, hvad i hver især gerne vil have i et forhold. 

Hvis du har lyst til at give hende blomster, synes jeg du skal gøre det - det er jeg sikker på, hun ville blive glad for uanset hvad :-)


Jeg håber du finder ud af det med hende, og at du kunne bruge svaret. Du er altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2019-11-07T16:45:02 1
Sandra

Hej med dig

Det er aldrig fedt, når et forhold bliver brudt op, og jeg kan sagtens forstå, at du har det rigtig svært ved at tænke på, at hun en dag måske finder en anden fyr. 

Det er svært at sige, hvorfor jeres forhold føltes mere som et venskab for hende end som kærester. Og hvorvidt det skyldes, at I ikke kyssede hinanden - ja det tænker jeg, at du kan finde ud af ved at spørge hende. Jeg kan være usikker på, om det at give hende blomster - eller hvilken som helst anden gave - vil gøre, at hun vil se jer mere som kærester igen end venner. Mit bedste råd er, hvis du har mod på at snakke med hende om det. Sig til hende, at du er i tvivl om, hvorfor hun oplevede, at I var mere venner end kærester - om det skyldes, at I ikke kyssede. Ellers kan du gå rundt og lave gisninger i meget lang tid. Samtidig må du også forberede dig på, at det bare ikke er sikkert, at hun har de følelser for dig og at kys eller andet intimt mellem jer, vil få de følelser frem i hende. 

Ud over, at du selvfølgelig er glad for hende og derfor synes det er svært at tænke på, hvis hun finder en anden, så kan der også være noget i uvisheden om, hvorfor det endte som det gjorde, der gør, at det er ekstra svært for dig. Så under alle omstændigheder, tror jeg, at du gør dig selv en tjeneste, hvis du spørger hende stille og roligt ind til, hvad der gjorde at det blev til venskab. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. 


Kram fra 

Sandra

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym