Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2019-11-30T09:52:24: 2019-12-02T18:13:58: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre

Indsendt af pige15 år


Hej. jeg er en pige på 15 år der går i 9.klasse. jeg er for lidt tid siden begyndte jeg at skrive med en sød fyr. Vi har skrevet sammen et par gange, men hver gang har det været mig der har været den første til at skrive. Når jeg skriver svarer han altid vildt sødt, også vildt hurtigt. 

Her i går (Black friday) drak jeg mig fuld til en fest, og jeg fik sendt nogle lidt mærkelige ting til ham. Så inviterede jeg ham til festen, og det var meningen at ham og hans venner skulle have været kommet, men de var lidt langt væk så det kunne ikke lade sig gøre. 

Jeg er så pinlig over det jeg har gjort og jeg ved ikke engang om han kan lide mig. Jeg har ikke selv følelser for ham, og han er heller ikke et crush. Han er bare sød at skrive med. Men skal jeg skrive noget til ham nu, eller skal jeg bare lade vær?

kh. En forvirret pige

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-12-01T08:22:34 1
Zhino

 Hej med dig,


Jeg tænker ikke umiddelbart, at du behøver at forklare dig selv. I og med at han har svaret dig og stadigvæk har virket rigtig sød i sine beskeder, så tror jeg ikke, at du skal bekymre dig. Men hvis du føler, at du har gjort noget, der strider imod, hvem du er eller hvad du står for, så kan du sagtens formulere en besked til ham, hvor du skriver, at du beklager nogle af de ting, du sendte ham, da du var beruset. At det er dig, der starter med at skrive beskeder, tror jeg heller ikke er noget, som du behøver at tænke for meget over, for som du jo også selv skriver, så plejer han at svare sødt og hurtigt tilbage. Der kan være mange grunde til, at han ikke skriver først, men jeg tror bestemt ikke, at det har noget med dig at gøre. Det kan være, at han er lidt genert, tilbageholden eller måske nervøs. Men hvis det er noget, du tænker meget over, så kan du evt. vente med at skrive nogle dage og se, om han skriver til dig i løbet af dagene. Hvis ikke du høre fra ham, kan du evt. skrive en besked til ham, hvor du skriver noget i denne stil: Hey, har ikke hørt fra dig et par dage. Alt vel? Så kan det være, at han indser, at du gerne vil have, at han skriver til dig. 

De varmeste hilsner 

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym