Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-12-17T05:18:04: 2019-12-20T06:56:38: 3

Brevkassespørgsmål

Drengen

Indsendt af pige12 år


Hej alle sammen!

Jeg har mødt en og han er mega sjov og har det hele!

En aften vi havde været sammen med nogle venner, skriver han" jeg elsker dig lidt alligevel" og jeg bliver mega glad!

Og om morgen havde han skrevet igen, om alt muligt om, at han elsker mig og alt det der. Men da jeg var kommet hjem fra skole skriver han "vi skal holde lav profil og hvis jeg slår op med dig, så er det ikke på grund af dig".

Hilsen pigen der ikke ved hvad hun skal gøre

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-12-17T22:28:06 1
Benedicte

Hej du,


Det lyder til, at du rigtig godt kan lide den her dreng, og derfor håber jeg da selvfølgelig, at han også kan lide dig. Der må vel være en grund til, at han siger, at han skriver søde ting til dig, så måske han også kan lide dig? Jeg forstår godt, at du bliver forvirret over det, som han skriver, for det virker da til at være blandede signaler. Jeg synes, at du skal spørge ham, hvorfor I skal holde lav profil, hvis du da ikke allerede har det. Hvis han siger, at det ikke er pga. dig, er det måske pga. en anden pige? Du kan jo tænke over, hvorfor man bliver nødt til at holde det hemmeligt, og det er måske fordi han ser en anden pige. Jeg ved det naturligvis ikke, men det er en god idé, at passe på med følelserne, hvis han virker som en "bad boy". Du kan jo prøve at snakke med ham om det, og ellers bare vente og se, hvad der sker. Mere kan jeg desværre ikke fortælle dig, så jeg håber, at det løser sig for dig. Ellers er du naturligvis velkommen til at skrive igen


- Benedicte
2019-12-18T09:19:21 1
Michelle

 Hej med dig (-: 

Det lyder da virkelig også underligt og jeg kan godt forstå at du ikke ved hvad du skal gøre. 

Jeg tænker at du skal spørge ham efter hvad det er han mener med det, for det virker meget mærkeligt. Jeg synes at du skal se efter hvad han svare og ud fra det skal du overveje om hvordan du har det med det han skriver og hvordan du har det med at skulle holde lav profil. Jeg personligt synes ikke at der burde være nogen grund til at I skal holde det hemmeligt at I kan lide hinanden. 
Men som sagt, prøv at skriv til ham hvad han mener med det og hvorfor I skal det og kræv et ordentligt svar og så mærk efter bagefter hvordan du har det. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget og du er altid velkommen til at skrive her ind igen.

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2019-12-19T12:40:23 1
Anne

Hej


Det lyder forvirrende med så forskellige "signaler" fra ham :/ Det lyder til, at han elsker dig, men at der er noget, der holder ham tilbage siden han måske vil slå op med dig. Har du forsøgt at snakke med ham om det? Det kunne være, at han kan forklare dig, hvorfor han både skriver at han elsker dig og måske slår op med dig. Det lyder i hvert fald til, at det ville være rart at snakke med ham, så du kan finde ud af, hvorfor han sender så forskellige signaler.

Jeg håber, I finder ud af det 

Mvh Anne

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym