Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3484 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2020-01-01T18:06:35: 2020-01-04T17:25:36: 3

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?

Indsendt af pige16 år


Hej. 

Jeg er en pige på 16 år. Der er den her dreng som jeg ikke rigtig kan finde ud af hvad han vil. Det ene øjeblik snakker han meget med og det andet øjeblik ignorere han mig. Han er nok en player da han har prøvet lidt på alle pigerne. Efter han havde prøvede på mig, men jeg afviste ham ville han ikke snakke til mig. Så gik der nogle måneder og vi snakkede godt sammen igen. En dag skrev han til mig at han var vild med mig og at han synes jeg var sød og sådan. Så nu er mit spørgsmål er han vild med mig eller "leger" han bare med mine følelser igen? Og hvad skal jeg gøre ved det?

Hilsen en meget forvirret pige.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-01-02T01:58:21 2
Regitze

 Hej med dig,

Jeg kan godt forstå du er lidt forvirret over hans signaler. Jeg tænker det bedste du kan gøre er at spørge ham, hvad han ønsker, eller måske skrive til ham, at du er lidt forvirret over, hvad han vil. Det er svært at sige, om han er vild med dig eller ej, og det letteste er at spørge ham. Hvis du selv føler du ikke rigtigt kan stole på ham, så kan det være du skal overveje, om det måske er bedre at undgå at indlede en flirt eller et forhold med ham. Men hvis du godt kan lide ham og gerne vil have mere kontakt med ham, så tænker jeg det er smart at høre, hvad han gerne vil med dig - så kan du finde ud af, om han rent faktisk er vild med dig, eller bare vil "lege med dig". 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2020-01-03T02:57:02 1
Zhino

Kære du,

Det er svært at sige, da jeg ikke ved mere om drengen eller situationen, men jeg synes, at du skal fortælle ham, hvad du føler og, hvorfor du er lidt tøvende med hensyn til at give ham en chance. Det er vigtigt, at du selvfølgelig følger dit hjerte, så hvis du synes, at han virker oprigtig og du vurderer, at han er værd at give en chance, så synes jeg du skal gøre det. Men synes du derimod, at det føles forkert eller, at du har brug for mere tid til at vurdere, om du kan stole på, hvad han siger, så vent. Hvis han virkelig mener det, så har han heller ikke noget imod at vente og give dig tid til at beslutte, om du er interesseret. 


Håber det hjalp lidt :)

De venligste hilsner

Zhino

2020-01-03T23:40:09 1
Benedicte

Hej du,

Det er desværre et meget almindeligt problem du står i, men det gør det ikke nemmere at finde ud af, om han er en player eller ej. Min tommelfingerregel plejer at være, at hvis du føler, at han er en player, er han det nok. Hvis en fyr gerne vil dig, skal han nok gøre det tydeligt. Så hvis du tvivler på ham, skal du måske passe lidt på. Har du prøvet at snakke med ham om det? Hvis han siger, at han kan lide dig, har du så spurgt om, han virkelig mener det? Har du fortalt ham, at du ikke er sikker på, at han fortæller sandheden? Det kan jo være, at I kan snakke om de signaler han sender, som gør, at du bliver usikker på ham. Jeg synes, at du beskriver mange tegn, som fortæller mig, at han er en player, men jeg kender ham naturligvis ikke. Det vigtigste er, at du passer på dig selv og skrotter ham, hvis du bliver ubehageligt tilpas eller ked af det pga. ham, for så er han ikke det værd. Jeg håber, at du finder ud af det hele og bliver glad.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym