Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2020-01-01T18:09:47: 2020-01-04T17:26:39: 2

Brevkassespørgsmål

Er usikker på mig selv

Indsendt af dreng13 år


Hej Ungzone.

Jeg er en dreng på snart 14 år og går i 7. Klasse. Jeg har altid været en af de populære i klassen, og jeg kender flere piger, som kan lide mig. Men der er en pige i min klasse, som jeg synes er noget specielt. Hun er pæn og er altid rar mod mig. Jeg vil rigtig gerne tilbringe mere tid sammen med hende, men jeg er dog meget usikker på mig slev da jeg er skiløjet på det ene øje. Det har gjordt mig rigtig usikker på mig selv. Jeg ved ikke hvordan hun har det om mig, men jeg tror godt, at hun kan lide mig bare en smule. Hvad skal jeg gøre for at være mere sammen med hende??:(

KH en forvirret dreng 
dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-01-02T02:21:24 1
Regitze

Hejsa,

Dejligt at høre, at du er blevet lidt vild med en sød pige. Hvis du gerne vil have mere kontakt med hende, kan du måske spørge hende om hun vil være sammen med dig en dag. Du behøver ikke nødvendigvis kalde det en date eller noget, men bare have en eftermiddag hvor I kan hygge jer med at gå en tur/se en film/snakke. Det kan godt virke grænseoverskridende, især hvis du er lidt usikker på dig selv, men det er at udvise mod og selvsikkerhed, hvis du spørger hende, om hun vil hænge ud en dag. Og hvis hun vælger at afvise dig på baggrund af dit øje, så er hun heller ikke den rette for dig. 

Jeg håber du finder ud af det, så du kan bruge mere tid med hende, og at du kan bruge svaret. Ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 
2020-01-03T02:48:47 1
Zhino

Hej med dig,

Det faktum, at pigen i din klasse altid er rar mod dig er et godt tegn, og det antyder måske, at hun også synes, du er sød og gerne vil tilbringe tid med dig. Jeg synes, du skal spørge hende, om ikke hun vil hænge ud eller måske gå en tur efter skole en dag. Eller du kan prøve at skrive til hende og lære hende lidt bedre at kende, og derefter spørge om hun kunne tænke sig at tilbringe tid sammen efter skole. Kast dig ud i det og tag chancen - du har intet at miste, og jeg er sikker på, at pigen i din klasse også vil føle sig smigret, hvis du fortæller hende, at du har nogle følelser for hende.


De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym