Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2020-01-06T16:30:37: 2020-01-09T23:13:24: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan?

Indsendt af dreng13 år


Hej ungzone

Jeg vil gerne sige tak for jeres besvarelse på et tidligere spørgsmål fra mig:)

Men jeg vil gerne bede om nogle tips og/eller råd til hvordan jeg får en pige til at kunne lide mig. Og hvordan ved jeg om hun kan lide mig.

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-01-09T02:38:35 1
Regitze

Hej med dig, 

Tak for din feedback, det er godt at høre at du har været tilfreds med at skrive herind :-). Og dejligt du skriver igen! 

Hvordan du konkret får en pige til at kunne lide dig, er svært at svare på, da forelskelse ikke er noget vi selv kan styre - det sker bare, og man bestemmer ikke hvem man forelsker sig i. Men hvis du kan lide en pige, så lad være med at skjule det. Det er helt normalt at blive genert og usikker, når man er forelsket, men det er svært for pigen at vide at du kan lide hende, hvis du ikke viser/siger det. Smil til hende og snak med hende, og hvis du har lyst og tør, kan du også fortælle hende, at du synes hun er rigtig sød, og at du godt kunne tænke dig at bruge noget tid med hende. Du kan også bare spørge om I skal hænge ud en dag. 

Det kan være svært at vide, om den anden part kan lide én, da folk viser det på forskellige måder. De fleste mennesker viser det med deres kropssprog på en eller anden måde, men det er så forskelligt, så det er farligt kun at få ud fra det. Så hvis du gerne vil vide, om en pige kan lide dig, er det bedste at spørge hende.

Jeg håber du finder ud af det, og at du kunne bruge svaret :-) 

Mange hilsner fra Regitze

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym