Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3336 spørgsmål og givet 5768 svar de sidste 12 år
2020-01-23T15:47:07: 2020-01-27T15:21:54: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor er drenge kun til lave piger?

Indsendt af pige15 år


Hej brevkasse!

Jeg er en pige på 15 år, jeg er 1.73 høj! 

Jeg hører hele tiden at drenge bedst kan lide lave piger, men jeg er altså ikke lav. Jeg forstår ikke hvem der så kan lide høje piger.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-01-27T12:44:25 1
Michelle

 Hej med dig :-) 

Det der med at drenge bedst kan lide lave pige er noget værre vås efter min mening. Det kan godt være at folk siger det, men om man kan lide en person har altså ikke noget med deres højde at gøre. Jeg ved godt at det måske kan værre skræmmende for nogle drenge at pigen måske er højere eller at de er samme højde, men ærligt hvis man kan lide en person så er højden altså ikke vigtigt. 
Jeg vil også sige at med den højde du har findes der massere af drenge der er højere, og ellers bliver de det nok med tiden. 
I forhold til det med hvem der kan lide høje piger, vil jeg sige at det er de mennesker der hviler nok i sig selv, til at vide at højden absolut ingen betydning har. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar!

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2020-01-27T02:45:49 1
Gustav

Hey du!

 

Det er rigtigt, at man siger, at drenge foretrækker lave piger. Det er noget med forventninger til "det normale parforhold", der bestemmer, at fyrene skal være højere end kvinderne.

Jeg kan godt sætte mig ind i, at det må være hårdt at få sådan noget at vide. Jeg er selv 203 cm. Og har også mødt alle de kommentarer og holdninger, som folk har omkring højde.

 

Men jeg kan berolige dig. Selvom nogle fyre ikke bryder som om, at deres kæreste er højere end dem selv, så er der mange, som synes, at det er flot med høje piger. Og så er der nogle, som er ligeglade. Personlighed og stil er ofte vigtigere end ens højde. 

Derfor synes jeg ikke, at du skal tænke så meget over det. Der skal nok være en fyr, som synes, at du er sød og ikke ser noget negativt omkring din højde. Og så husk dig selv på, at de ting som folk siger om høje mennesker ofte ikke passer.

 

Vær i stedet stolt af din højde! Den gør dig unik :-)

Håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym