Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2020-01-23T15:50:34: 2020-01-28T13:03:41: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en dreng

Indsendt af pige15 år


Jeg er en pige der er forelsket i en dreng! Han er så sød, men jeg ved ikke om han kan lide mig. Vi snakker ikke så tit sammen, men vi for nogle gange øjenkontakt, jeg ved ikke hvordan han føler! Men det er også bare pinligt, hvis nu han slet ikke kan lide mig på den måde! Jeg har været vild med ham længe.

Hvad skal jeg gøre?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-01-27T12:53:06 1
Michelle

 Hej med dig :-) 

Åh det kan være så svært at finde ud af sådan noget. Jeg tænker at du måske skulle forsøge at tage lidt mere kontakt til ham? Forsøge at snakke med ham, har i måske nogle fælles venner i kunne være sammen med og på den måde kan du have lidt mere kontakt med ham? Jeg tænker at det nok er nemmere at finde ud af om han er vild med dig, hvis du snakker lidt mere med ham.
Du kunne måske også tage kontakt til ham via de socialemedier? Nu ved jeg ikke om i går i klasse sammen eller har nogle fag sammen, men så kunne du jo prøve at skrive til ham? Du kan jo altid bare spørge om han lige kan hjælpe dig med nogle lektier eller noget skolerelateret og så forsøge at kører samtalen videre der efter. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og alt held og lykke fremover!

  

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2020-01-27T03:32:11 1
Regitze

 Hej med dig,


Dejligt at høre at du er forelsket i en sød dreng. Jeg kan godt forstå det er svært at finde ud af, om han også kan lide dig, og at det kan være pinligt, hvis han ikke har det på samme måde. Du kan måske spørge ham, om I skal lave noget sammen en dag, f.eks. gå en tur, sidde og snakke, se en film eller måske bare lave lektier sammen, og ellers måske skrive lidt med ham. Det er i hvert fald en god måde at få mere kontakt på. Hvis du har mod på det, kan du fortælle ham, at du synes han er sød, og gerne vil lære ham bedre at kende. Så ved han, hvordan du har det. Men ellers tænker jeg I kan tilbringe noget mere tid sammen, så I kan se, hvordan I har det sammen :-)

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen. 

Mange hilsner fra Regitze

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym