Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-02-05T11:51:16: 2020-02-09T15:02:52: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en dreng fra min klasse

Indsendt af pige11 år


Kære brevkasse

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse, han er rigtig sød, en dag legede vi S,P eller K min vendine spurte om jeg var forelsket i nogen jeg hviskede at jeg var forelsket i ham men jeg tør ikke spøger så spurgte min vendinge om hun skulle sige at jeg godt kunne lide ham til ham jeg sage ja og gik der hvor hun sage det. Næste dag sad vi ved bord sammen og det var rigtig pinligt fordi at han sage til S,P eller K at han ikke kunne lide nogen og vi snakke heller ikke så meget sammen mere. Hvad skal jeg gøre ?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-02-07T10:13:10 2
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Øv også, men altså bare fordi at han sagde at han ikke kunne liden nogen da i legede S, P eller K, er det jo ikke ensbetydende med at han ikke kan. Det kunne jo være at han bare ikke turde sige det. Det kan selvfølgelig desværre også være at han bare ikke kan lide nogen inklusiv dig. Sådan er det desværre nogen gange, men du kan jo forsøge at få noget mere kontakt med ham, være noget mere sammen med ham og snakke med ham. Det kan jo være at det så lige pludselig går op for ham, at du faktisk er en rigtig sød pige. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og held og lykke med det hele. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2020-02-08T04:15:09 1
Zhino

 Hej med dig,

Jeg synes, at det kan være en god idé at blive bedre venner, således du kender ham lidt bedre før, du fortæller ham, hvilke følelser du har for ham. Du kan eventuelt spørge ham, om han vil hænge ud sammen efter skole fx om han vil med ud og gå en tur. Jo mere tid I tilbringer sammen, jo tættere bliver I også forhåbenligt. Men jeg synes bestemt, at du skal kaste dig ud i det og fortælle ham, at du har følelser for ham, så snart du føler dig tilpas og klar til at udtrykke det overfor ham. Og hvis han udtrykker, at han ikke har følelser for nogen så husk på, at det kan skyldes mange forskellige ting fx kan det være, at han ikke føler sig klar til at få en kæreste endnu eller noget helt andet. Det er altså ikke DIG som person, han ikke kan lide. 

Held & lykke med det :)

Bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym