Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2020-02-10T15:38:49: 2020-02-13T12:19:53: 2

Brevkassespørgsmål

Efterskole forelskelse

Indsendt af pige16 år


hej jeg går på efterskole for andet år ,

jeg har været i forelske i den her dreng i over et år nu 

har prøvet at glemme ham mange gang. min venindene og mig er begungt at kalde det tilbagefald 

det var ik så slemt i staten med forelsksen men kan mærke at jeg bliver mere og mere påvirket af det i alle retninger

jeg er meget usikker på mange ting om ham. hvad synes han om mig er jeg klebri, er jeg for undavet, skeller jeg mig for meget ud, kan han lide mig?

nogle siger at han ik kan lide mig på den måde, og andre siger han kan 


er jeg overhvodet klar til han også kan lide mig, hvordan vil folk reagerer, ville vi kunne klare et langdistanse forhold

unskyld hvis noget af det ikke giver mening det kommer bare fra mit hjerne af.

men har en tanke, har tænk mig at fortælle ham det, når året slutter

hvorfor skal det vær så svært?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-02-12T15:04:52 1
Benedicte

Hej du,


Det lyder som om, at du har mange tanker kørende, og det er jo egentlig meget fint at du tænker det hele igennem. Man kan så sige, at nogle af tingene ikke er relevante, hvis han slet ikke kan lide dig. Det der er vigtigt lige nu er, at du fortæller ham det, og så kan du få svar på alle de andre ting bagefter. Du kan ikke vide, om han kan lide dig, bare fordi nogen andre siger at du kan. Det kan godt være svært at fortælle den slags, og derfor forstår jeg også godt, at du er bange. Jeg synes dog ikke, at det nytter noget, at du venter til året er slut. Hvis han så godt kan lide dig, har du på en måde spildt din tid. Hvis han til gengæld ikke kan lide dig, kan du prøve at komme videre og ikke tænke så meget på, om han kan lide dig eller ej. Det er naturligvis svært, fordi det gør dig sårbar og udsat, at skulle fortælle ham om dine følelser. Jeg foreslår, at du trækker ham til side og er ærlig overfor ham, for der er da ingen grund til at vente. Jeg håber, at du finder ud af noget!

- Benedicte

2020-02-12T05:43:08 1
Regitze

 Hej med dig,


Jeg kan godt forstå det føles forvirrende og frustrerende at blive ved med at have følelser for den samme dreng, uden at vide, hvordan han har det med dig. Du skriver selv, at du har tænkt dig at fortælle ham det, når året slutter, og jeg synes det er en god idé at fortælle ham om det! Hvis du gerne vil vide, hvordan han har det med dig, er det bedste at spørge ham, i stedet for at høre hvad andre siger til dig (især når de siger noget forskelligt). Hvis du ikke har lyst til som sådan at spørge ham direkte, kan du om ikke andet fortælle ham, at du godt kan lide ham og måske sige, at du gerne vil ses med ham, hvis han har lyst. 

Det kan være rigtig svært at gøre, fordi man nemt kan komme til at tænke ting som "åh nej, hvad nu hvis det bliver akavet?" eller "hvad hvis han ikke kan lide mig?", men der er ikke noget galt i at give udtryk for sine følelser i sådan en situation. Hvis han ikke har det på samme måde, så er det selvfølgelig ærgerligt, men så ved du det, og så kan du måske komme videre en gang for alle. 

Jeg håber du finder en løsning, og at du kunne bruge svaret. Du er altid velkommen til at skrive ind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym