Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-02-18T11:29:50: 2020-02-20T19:10:40: 2

Brevkassespørgsmål

Drenge problemer

Indsendt af pige13 år


Hej ungzone.

Jeg har lige to ting der bare skal ud.

1. Efter sommerferien fik vi nye klasser. En af drengene fik et ret så godt øje til mig, men jeg følte ham mere som en bedsteven/bror. Det var ikke fordi vi kendte hinanden vildt godt, men bare når vi så hinanden på gangene klikkede vi i de korte sekunder vi lige var sammen. (Nå men, jeg havde så i mellemtiden fået et lidt godt øje til en anden dreng, men det kommer bagefter.) Vi skriver også meget sammen og har også FaceTimet et par gange. En søndag hvor vi begge skulle have noget luft skrev vi sammen og aftalte vi lige så godt kunne gå en tur sammen. På vejen hen til han tænkte jeg bare over hvor dumt det var, for hvis ham jeg havde et godt øje til fandt ud af det, vil der nok ikke være en chance. Men turen var super sjov og hyggelig og vi snakkede der ud af. (Han havde også før snakket lidt om en filmaften kun for mig og ham, og det lød jo også rigtig hyggeligt det hele, men afviste ham lidt diskret.)

Det skal lige siges at jeg har været meget i tvivl med mine følelser for det er jo meget spændende når en fyr kan lide en og ja jeg kunne jo egentlig bare sige jeg også kunne lide ham og se hvordan det havde udviklet sig, nu hvor vi allerede snakkede godt i forvejen. Men nu er der så gået noget tid og pludselig på de sociale medier er der nogen der skriver et anonymt spørgsmål til ham om han har fået en kæreste det ser det liiidt ud til. Kan ikke helt finde ud af om det er lidt for sjov eller om han virkelig har noget med en. Han er ikke sådan en der bare pludselig for en kæreste. Så jeg sidder bare virkelig med en følelse af tristhed og tomhed fordi, nu gik han fra at virkelig godt kunne lide mig til bum have en kæreste. Synes også det er ret træls jeg føler sådan, fordi nu har jeg jo ham den anden, og jeg har jo også virket afvisende overfor denne her dreng så nu får jeg nok samme følelse som han gjorde og det gør faktisk lidt ondt.

Nå men videre til nummer to.


2. Ja som i nok har læst så har jeg fået et godt øje til en anden dreng. I starten syntes jeg bare han var ret pæn, men efterhånden som vi kom tættere ind på hinanden så har følelserne grebet ind. Vi snakkede okay godt sammen, men efter jeg har fået discord (som er det eneste medie han er på) skriver vi ret meget sammen. Vi arbejdede også sammen i grupper på et tidspunkt og der begyndte det hele nok at tage lidt storm. En af hans venner skriver jeg også meget med. En dag havde han så pludseligt sendt mig en snap hvor han havde gættet mit crush! Vi begyndte så at skrive sammen om hvad vi har observeret om ham fx. om han kigger meget, hvordan han taler og er overfor mig på. Ham vennen har så observeret at i timerne kigger han rigtig meget på mig, faktisk ikke kun i timerne også generelt! Han er også blevet meget mere afslappet i mit selvskab (han er/var sådan lidt en stille dreng, men han har åbnet sig mere op for mig). Det medfører så også at han har fået det bedre med at vi rører hinanden. Ikke på den sexuelle måde, men bare sådan generelt. Vennen har virkelig været stor gavn da det helt sikker har givet mig et helt andet blik på hvad han gør mit crush. Vi har været sådan 99% sikker på han også har et godt øje til mig og enda ret godt kan lide mig. 

Men. 

Nu har en af mine veninder så pludselig fortalt mig at hun også kan lide ham! Jeg fik det ret svært da hun skrev det, fordi jeg ved hun døjer med lav selvtillid og har det svært med at komme i skole. Så at jeg så også kan lide ham gør det rigtig svært at se hende i øjnene hvis vi taler om det, plus jeg føler det er bare at gøre det værre for hende at hun ikke er alene om ham. Men det får mig alligevel ikke til at stoppe tænker jeg fordi jeg er så tæt på føler jeg. (Det her kommer til at lyde rigtig ondt) Hun virker heller ikke til at være hans type.

Så jeg føler bare det med drenge og følelser er ret svært lige nu.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-02-19T05:25:20 1
Regitze

 Hej med dig,


Jeg kan godt forstå du er lidt forvirret over den situation, især når din veninde pludselig er vild med den samme som dig. Det lyder som om dig og fyren har haft en del kontakt, og at I er ved at blive mere tætte, hvilket jo er dejligt for jer. Jeg tænker måske du kan snakke med din veninde om det, og fortælle hende, at du faktisk er ret vild med ham, og har været det i et stykke tid, samt at det umiddelbart virker som om han også kan lide dig. Det er selvfølgelig en ærgerlig situation, og jeg kan godt forstå du ikke ønsker at gøre din veninde ked af det, men der er ingen, der bestemmer over sine egne følelser - heller ikke hvem man er vild med. Så derfor tænker jeg en snak med hende ville være en god idé. I sidste ende handler det jo også om, at han også har et valg, og det lyder umiddelbart til, at han gerne vil lære dig bedre at kende og føler sig tryg ved dig. 

Jeg håber du kan få en god snak med din veninde om det, og at hun kan forstå situationen. 

Mange hilsner fra Regitze 

2020-02-19T08:24:29 1
Veenuha

Hej med dig

Du skriver en masse ting og jeg synes du skal forsøge at håndtere dine følelser og tænke over hvad du rent faktisk føler for hvem. Som jeg forstår det, havde du ikke følelser for den første dreng i starten, men har muligvis fået lidt følelser efter du har lært ham lidt bedre at kende og har fundet ud af at han muligvis har en kæreste? På den anden side ligner det også at du har flere følelser for den anden dreng, som muligvis også kan lide dig, men du skal eventuelt tænke om du bare er tiltrukket af ham eller rent faktisk kan lide ham? Efter min mening synes jeg du burde prioritere drengens personlighed og hvordan han får dig til at føle, når du er sammen med ham. Ofte kan vi lide idéen om en person, men når vi rent faktisk er sammen med personen kan det være noget andet. Derfor synes jeg du skal vurdere det ud fra dine erfaringer og oplevelser med de to forskellige drenge og beslutte dig hvem du kan lide og fortælle dem det. Du kan evt. miste din veninde, hvis du fortæller hende det, og det er derfor jeg synes du skal overveje grundigt, hvem du kan lide af de to drenge. Hvis du kan lide den sidste, som din veninde også kan lide, så er det altid bedst at være ærlig. Jeg synes du skal  fortælle hende det på en venlig og ærlig måde og derefter kan en af jer snakke med drengen, hvis det er tilfældet.  

Jeg håber denne besvarelse kan hjælpe dig og ellers skriver du bare igen :) 


Hilsen Veenuha


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym