Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-03-13T04:36:58: 2020-03-16T15:11:14: 2

Brevkassespørgsmål

Så tæt på og så langt fra.

Indsendt af pige13 år


Hej UngZone

Jeg har følelser for denne her dreng som går i min klasse. Mig og hans bedsteven snakker tit om det (ja han ved jeg kan lide ham). Bedstevennen er VIRKELIG sikker på at han også rigtig godt kan lide mig. Vi har det rigtig godt sammen og han virker meget mere afslappet i mit selskab efterhånden. Nå men der er så en pige fra klassen som også kan lide ham. Hun er ikke så tit i skole fordi hun har det ikke så godt i skolen. Men når hun så er i skole prøver hun jo rigtig meget at komme i kontakt med ham, bare på den trælse måde... Det jeg mener er at jeg oplever flere gange at hun studere mig (og selvfølgelig også ham). Hun kopiere ret meget hvad jeg gør og siger hvilket jo er sygt irriterende! Hun prøver ret meget at være noget hun ikke er hvilket jeg både synes er synd at hun ikke kan stå ved sig selv, men ja det er jo også træls for mig.

På et tidspunkt da vi var ude at gå en tur med klassen, gik hun hele tiden sammen med ham. Følte mig jo selvfølgelig utilpas fordi jeg blev helt i tvivl om han egentlig opfører sig på samme måde overfor hende som for mig, men fik god opbakning fra mine venner som sagde at der var altså ret stor forskel (han virker rigtig afslappet sammen med mig, kigger på mig, smiler en del, interessere sig for mig osv), men det var stadig virkelig træls at se på hende der snakkede/kopierede mig.

Jeg har også tænkt flere gange på om vi egentlig overhovedet passer sammen, men igen for jeg at vide af flere de godt kunne se os sammen og endda kan se hinanden i os.

Overordnet set har vi bare fået en god connection, men nogle gange bliver jeg bare forvirret og kommer i tvivl. 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-03-15T01:01:24 1
Rebecca

Hej

Jeg kan godt forstå at du nogle gange bliver forvirret og kommer i tvivl. Men jeg tror at hvis det var mig som var i den situation så ville jeg måske hører ham ad om han egentlig har det på samme måde. Det er altid lidt mere kompliceret når der er en anden pige involveret som også godt kan lide den samme person som en selv. Men hvad jeg kan læse så lyder det ikke til, at hun er problemet som sådan udover de irriterende tendenser du nævner. Men om han har de samme følelser som dig eller ej. Hvis du synes det er for grænseoverskridende eller at du ikke har lyst til at henvende dig direkte til ham. Så kan det være en mulighed at henvende sig til hans bedsteven som du taler godt med. Igennem ham kan han jo hører sin ven ad om han godt kan lide dig på den romantiske måde og ikke kun som venner. Jeg synes altid det med følelser for en er svært - når man kan mærke der er nogle blandede signaler, men man ved aldrig helt. Mit råd ville nok være at gå over til ham personligt eller så igennem vennen og på den måde finde ud af det. Jeg håber du fik lidt mere klarhed og hvis ikke så er du velkommen til at skrive igen :-)

Vh. Rebecca

2020-03-15T02:15:18 1
Zhino

Kære du

Jeg kan godt forstå, at du synes det er forvirrende. Først og fremmest synes jeg, at du skal blive ved med at være dig selv, for det lyder som om, at han kan lide dig for den, du er. Du skriver bl.a., at du flere gange har tænkt på, om I egentlig passer sammen, men at du lader dig påvirke af andres holdninger. Jeg synes, at det er rigtig fint, at du reflekterer over det. I sidste ende, er det din beslutning og du skal vurdere, om det er noget, du ønsker. Selvom det føles rart og betryggende at høre de andre sige, at de synes, I passer godt sammen, så synes jeg, at det er vigtigt, at du følger dit eget hjerte. 

Du skriver også, at der er en anden pige i jeres klasse, som kopierer dig. Jeg tror, at du har ret, når du skriver, at det er fordi hun ikke kan stå ved sig selv. Måske kan det være et udtryk for, at hun har dårlig selvtillid, hvorfor hun føler, at hun bliver nødt til at være som dig. Så selvom det er rigtig træls og ubehageligt, så husk på at det højst sandsynligt skyldes hendes egen usikkerhed. 

Jeg håber, at du finder ud af det og følger dit eget hjerte.


De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym