Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2020-03-20T04:47:24: 2020-03-22T22:02:53: 2

Brevkassespørgsmål

Fælles crush

Indsendt af pige11 år


Hej med jer

Jeg er en pige som står i en forfærdelig situation, jeg har et crush på en dreng, lad os kalde ham Karl. Jeg ved at Karl kan lide mig og jeg kan lide ham, men det kan min veninde også, ikke bare veninde men bedste veninde. Men han kan ikke lide hende, vi flirter lidt og jeg vil gerne være hans kæreste. Men jeg vil ikke såre min veninde, og jeg har fortalt hende at han kan lide mig, men hun siger hun er ok, men det kan jeg se hun ikke er, kan i hjælpe mig?

KH

DEN FORVIRREDE

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-03-22T12:03:38 1
Rebecca

 Hej med dig 

Det lyder virkelig til at være en øv situation du er endt i med en fyr du godt kan lide som din bedsteveninde også kan lide. Mit råd er, at du taler helt ud med din veninde og fortæller hende hvorfor du kan lide ham og hvordan han får dig til at føle. At du er ærlig overfor hende og også spørger ind til hende og hendes følelser omkring dette.  Hvis hun er din bedsteveninde så vil hun også ende med at blive glad på dine vegne. Men i værste tilfælde, så hvis din bedsteveninde siger at det er okay men alligevel viser at det ikke er, så skal du måske også overveje om ham her fyren er det værd at risikere dit venskab med din bedsteveninde eller om din bedsteveninde ikke kan acceptere at du er glad. Uanset hvilket valg du tager så vil du måske komme til at såre en af dem i sidste ende. Men sådan er det nogle gange at vi træffer valg som ender med at såre nogen og gør andre glade og omvendt. Det vigtigste er at du tænker på dig selv og hvad du føler er det rigtige for dig. Jeg håber det gav dig lidt mindre forvirring. Hvis ikke, er du altid velkommen til at skrive igen :-) 

Hilsen Rebecca

2020-03-22T12:05:35 2
Iben

Kære du, 

Jeg kan godt forstå, at du synes, det er en svær situation at stå i. På den ene side, vil du gerne have Karl, og på den anden side, vil du ikke såre din veninde...

Jeg synes, at det bedste du kan gøre er, at fortælle din veninde, hvordan du har det med Karl, og at du godt kunne tænke dig måske at blive kærester med ham. Samtidig synes jeg, at du skal fortælle din veninde, at du virkelig ikke vil såre hende, men at du håber, at hun kan acceptere det. 

Jeg er sikker på, at din veninde ønsker dig det bedste, selvom hun nok synes, at det er svært at skulle se dig sammen med ham, som hun også er vild med. Jeg synes dog ikke, at det nødvendigvis skal afholde dig fra at være sammen med Karl. Men det er selvfølgelig vigtigt at overveje, om Karl er det værd - for det kan risikere at gøre dit forhold til din veninde lidt mere anstrengt eller akavet. Det kan f.eks. være svært at tale med din veninde om Karl, hvilket du måske gerne vil, hvis I bliver kærester. Så du må overveje, om Karl er det værd :-)

Uanset hvad du vælger, er jeg sikker på, at dit venskab med din veninde nok skal kunne holde til det. Så længe du er ærlig overfor hende og samtidig accepterer, at hun måske har det lidt svært med situationen. 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym