Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2020-04-01T05:11:08: 2020-04-03T15:00:09: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er begyndt at drømme...

Indsendt af pige15 år


Hej. Jeg er en pige på 15 år.

Jeg skriver til jer, fordi jeg, for et halvt år siden, begyndte at drømme om en fyr fra min klasse (har kendt ham i 8 år, og vi er venner). Jeg havde været vildt forelsket i ham i 5 år. Jeg havde akkurat "overbevist" (ahaha, NOT) mig selv, om at jeg ikke havde følelser for ham mere. Men så begyndte jeg at drømme om ham. Ikke sexdrømme, men en masse drømme om ham. 

Eksempler på nogle af mine drømme:

- Vi sidder på hans seng og snakker, mens han nusser og fletter mit hår.

- Jeg bliver rigtig ked af det over noget i skolen, så finder han mig og trøster mig. Han kysser mig også i panden og på kinderne.

- Vi går op af Strøget med flettede fingre.

- Han introducerer mig til hans familie.

- Vi er i biografen og bliver ved med at få øjenkontakt.

- Vi sidder begge på min seng og græder (over hvad ved jeg ikke) med hinanden i armene.

Og en masse dybe samtaler om alt mellem himmel og jord. 

Jeg er meget forvirret, for jeg har stadig drømmene, og det bliver mere og mere realistisk og "ægte" hver gang. Mine følelser er blomstret helt op igen, og jeg er helt vild med ham "igen". Det er efterhånden rigtig svært at skelne mellem, hvad der er drømme og virkelighed. Jeg drømmer om ham næsten hver nat.

Det er rigtig svært at gå med, så hver sød og hjælp!

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-04-01T03:35:50 1
Regitze

 Hejsa,


Jeg kan godt forstå det er forvirrende at finde hoved og hale i det hele. Når vi drømmer om natten, så er vores hjerne på "autopilot", og vores drømme kan handle om alt muligt, og de kan være realistiske eller helt surrealistiske. Vores drømme fungerer som en slags "gennemrodning" af hovedet, og er i mange tilfælde en form for bearbejdning af indtryk vi har haft - for eksempel ligesom hvis man har haft et skænderi med sin mor, og man så drømmer om hende eller selve skænderiet om natten. Du beskriver, at du har været forelsket i ham i 5 år, så i den tid har du set ham i klassen hver dag, tænkt på ham og sikkert drømt om at være sammen med ham. Det er rigtig mange indtryk, tanker og følelser du har haft, som har handlet om ham, og at du fortsat drømmer om ham på en romantisk måde, og samtidig direkte kan mærke følelserne komme op igen, kan godt tyde på, at du egentlig stadig er forelsket i ham. 

Det er forståeligt, at det kan være svært helt at vide, når nu drømmene er ude af din kontrol og kan forstyrre dig, og få dig til at "tro" at du føler noget. Men du føler jo netop forelskelse - også i vågen tilstand, og gennem længere tid, lyder det til, så du er måske slet ikke kommet over ham. For mig, som læser din beskrivelse af dine drømme og dine følelser, lyder det i hvert fald som om, du er forelsket i ham.

Jeg håber du får noget afklaring i forhold til dine følelser omkring ham, samt at du kunne bruge svaret. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym