Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2020-04-12T05:17:23: 2020-04-13T22:46:30: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad vil han

Indsendt af pige18 år


Hej, 

Jeg har skrevet lang tid med en fyr (ca. 3 måneder), vi mødte hinanden på vores arbejde, og havde mange vagter, hvor vi snakkede og fjollede rundt (vi flirtede meget). Vi begyndte så at skrive, men han tager bare aldrig initiativ, vi arbejder ikke længere sammen, så vi kan kun ses hvis en tager initiativ. 

Jeg spurgte på et tidspunkt om han ville mødes, men han sagde at han ikke kunne, men kom aldrig op med en anden dag? Vi skriver virkelig meget sammen og flirter meget, forstår nok ikke helt, hvad han vil have ud af det? Han er 3 år ældre end mig, så føler lidt det er ham der skal tage skridtet... 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-04-13T10:39:01 1
Iben

Kære du,

Jeg kan godt forstå din forvirring. Det lyder også lidt mærkeligt, at han bliver ved med at skrive og flirte, men ikke umiddelbart tager initiativ til, at der skal ske mere mellem jer.

Jeg tror dog, at det er sandsynligt, at han bare har svært ved at tage initiativ, og at det måske skræmmer ham at skulle mødes med dig ansigt til ansigt igen. Det er nok en del lettere for noget at være frisk og flirtende og sige "de rigtige ting", når det foregår over besked.

Derfor synes jeg, at du skal samle dig mod til at foreslå, at I mødes engang til. Jeg kan godt forstå, at du foretrækker, at han tager initiativ, men det kan du måske komme til at vente på i lang tid ;-) Og han sidder måske og venter på, at du gør det - hvem ved? Det er i hvert fald en god metode til at finde ud af, om han vil mere end bare skrive med dig. Hvis han så igen ikke har tid til at mødes og ikke foreslår en anden dag, så skal du måske overveje at konfrontere ham med det og fortælle ham, at du synes, han er forvirrende og mangler initiativ. Måske er det helt ubevist for ham. Og så skal du evt. overveje, om du gider bruge mere tid på ham... men start med at prøve at være den, der tager initiativ igen. Det kan jo være, at han oprigtigt gerne vil se dig, men bare ikke kan finde modet til at spørge.

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-04-13T11:43:05 1
Regitze

Hejsa,

Dejligt at høre at du har en flirt kørende, som du er glad for. Jeg kan godt forstå det kan være lidt akavet og ubehageligt at skulle tage initiativ - særligt når du har forsøgt en gang. Men som du selv skriver, så sker der ikke noget, hvis ingen tager initiativ. Du har lyst til at ses med ham, så derfor tænker jeg du skal skrive til ham, og spørge om I ikke skal ses en dag. Du kan evt. foreslå noget konkret som at gå en tur, se en film, drikke en øl eller andet, og så spørge ham, hvornår det ville passe ham - eller selv foreslå nogle dage, hvor du har tid. Hvis I skriver meget sammen og flirter en del, så lyder det da til, at han også er interesseret i dig, så mon ikke han gerne vil ses en dag. 

Jeg håber du finder modet til at spørge ham! Og jeg håber du kunne bruge svaret. Du er altid velkommen til at skrive ind igen :-) 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym