Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2020-04-12T13:24:13: 2020-04-14T17:57:14: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad betyder min drøm

Indsendt af pige13 år


Hej jeg er en pige på 13 år og jeg har drømt om mit crush og jeg ved ikke hvad det skal betyde..

Kan i hjælpe mig.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-04-14T10:50:10 1
Sofie

Hej med dig,

Det er ikke altid til at vide, hvad drømme betyder. Nogle gange kan man drømme ting, som er unaturlige, mens drømmene andre gange kan virke mere virkelige. Min oplevelse med drømme er, at jeg ofte drømmer om det, der fylder meget på det tidspunkt. Det vil sige, at det ofte er det, som jeg har tænkt eller tænker meget på lige nu og her.

Måske drømmer du om dit crush, fordi du tænker meget på denne person, og det tænker jeg absolut ikke, der er noget i vejen med. Hvis dette er tilfældet, kan du måske overveje, om du skal forsøge at snakke noget mere med ham eller hende :-) 

Held og lykke med det.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym