Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-06-13T19:32:57: 1

Brevkassespørgsmål

Min første rigtige forelskelse

Indsendt af dreng15 år


Hej jeg er en dreng på 15 år som er helt vild med en pige. Jeg går på efterskole sammen med en pige som jeg er helt vild med men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg går tit forbi hende men jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Hver gang hun er omkring mig ændrer jeg personlighed. Jeg er normalt en sjov dreng som har det godt i fællesskabet men når hun er tilstede så bliver jeg alvorligt og kedelig. Jeg har brug for ting jeg kan sige til hende næste gang jeg er sammen med hende som ikke er offensivt eller underligt. Jeg har også brug for noget jeg kan sige eller gøre så jeg ikke bliver kedelig.
dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-06-14T05:21:24 1
Iben

Kære du, 

Hvor dejligt for dig, at du har fundet en sød pige på din efterskole.

Jeg kan sagtens forstå dit problem - du bliver måske nervøs og ekstra opmærksom på dig selv og din opførsel, når hun er i nærheden, fordi du jo gerne vil give hende det bedst mulige indtryk af dig. De følelser er helt normale, når man er forelsket :-) Men det er selvfølgelig frustrerende!

Mit bedste råd til dig er at gøre dit bedste for at være dig selv, også selvom hun er i nærheden. Der er ingen grund til at lægge låg på dig selv. Hvis du opfører dig, som du plejer og er knapt så stille, så vil hun nok også lægge mere mærke til dig, og så kan det jo være, at i falder i snak. Og hvis ikke, så prøv at find på en undskyldning for at snakke med hende, måske når der ikke er så mange omkring jer, så det virker lidt mere naturligt. Spørg hende hvad klokken er, hvad hun skal i sommerferien eller efter ferien, eller noget helt andet. Hvad som helst, der kan få en lille snak igang. Og hvis samtalen bliver kort, så prøv igen en dag eller to senere. Jeg ved, at det er svært og man er så bange for, at det bliver akavet, men selv små samtaler gør med tiden, at det bliver mere naturligt og meget nemmere. Og så lærer I jo hinanden bedre at kende.

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym