Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-06-24T17:52:47: 1

Brevkassespørgsmål

Er han interesseret i mig eller ej

Indsendt af pige17 år


Hejsa

Jeg har skrevet med en dreng i snart 7 måneder nu, dog er det først de sidste 3 måneder der har været en del intens og det er her gået op for mig at noget har potentiale. Han er tæt på de fem år ældre end mig, hvilket også vil sige at vi ikke altid deler samme interesser og har samme omgangskreds - dette er dog et kæmpe plus i min verden.

Han er rigtig sød og mere en realitet i forhold til andet førhen. Dog kan jeg også sommetider komme vildt i tvivl om hvorvidt han er interesseret eller ej.

Han svarer mig altid og spørger ofte indirekte hvad hvem og hvornår jeg skal noget. Derudover skriver han altid alle mulige ligegyldige ting og laver ofte sjov med mig, mens han samtidig ofte også virker kold og kynisk. Har kun mødt ham én gang, og det at han ikke er særlig god til at tage initiativ blokerer for mine chancer for at lære ham rigtig at kende. Jeg tænker at dette også skyldes at han er en del genert og ofte virker mere robust i selvtilliden på skærmen end i virkeligheden... 

Er han mon interesseret eller ej? Jeg ved det ikke
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-06-26T01:07:59 1
Rebecca

Hej


Det er svært at sige om han er interesseret, altså umiddelbart vil jeg tro at han er, hvis han spørger ind til dig og i skriver på daglig basis. Men jeg tænker at man godt på beskeder kan misforstå hinanden og i dette her tilfælde hvor du skriver at han nogle gange virker kold og kynisk, kan være svært at forholde sig til eller vide om han egentlig er det eftersom at ikke har set hinanden mere end en gang.


Hvis du føler at han ikke er særlig god til at tage initiativ og at han er genert - Har du så overvejet at spørge om i skal mødes i stedet for at ‘vente’ på at han gør det? Jeg synes det ærgerligt at være i tvivl om en person er interesseret i dig og især hvis du føler det kan blive til noget i fremtiden. 

Mit råd er at du spørger ham om i skal ses og ser hvad der sker? På den måde kan du måske finde ud af om han er interesseret i dig eller ej. 

Jeg håber du fik svar på mit spørgsmål og hvis ikke så skriv endelig igen. :-)


Vh. Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym