Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3518 spørgsmål og givet 6062 svar de sidste 12 år
2020-08-04T18:22:32: 2

Brevkassespørgsmål

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Indsendt af dreng18 år


Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.

her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle gamle venner, og besluttede mig for at invitere et gammelt crush med i byen den aften. Og det var hun med på vi tog i byen og havde det sjovt allesammen, og besluttede os for at tage hjem til mig efter allesammen. Da folk så begyndte at tage hjem sagde jeg hun kunne sove hos mig, det ville hun gerne fordi hun havde langt hjem, det ender så med vi ligger og kysser lidt af natten derefter ligger vi os til at sove. Om morgen siger vi farvel til hinanden, og der går nogen dage uden vi snakker sammen. Jeg finder så ud af at min forelskelse kommer tilbage for hende og efter 6 dage, er jeg ved at blive idiot, For jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, så jeg beslutter mig for at skrive om hun ville mødes, det ville hun meget gerne, men da vi kommer tæt på dagen. To dage før for at være præcis. Siger hun til mig at hun bliver nød til at være ærlig overfor mig, for hun føler det er forkert at ses med andre drenge. Selvom det er 3 måneder siden hun slog op med sin kæreste, (hun siger også det er fordi jeg har kendt hendes ex-kæreste og vi for 3 år siden var venner ham og mig). Jeg ringer så til hende og hun fortæller, at hun er forvirret og kan ikke tage en beslutning lige nu. 


Hvad skal jeg gøre i den her situtation, For jeg gider ikke bare gå og vente for at ingenting skal ske... hjælp!

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-08-05T12:06:05 1
Sofie

Hej med dig,

Tak for dit spørgsmål. 

Jeg kan godt forstå, det er en svær situation, for som jeg læser det, vil du gerne hende, men hun synes ikke, hun kan se andre drenge lige nu og har brug for tid.

Uanset hvad tror jeg ikke, du kan presse hende til noget, og det synes jeg bestemt heller ikke, du skal forsøge at gøre. I stedet synes jeg, du skal prøve at fortælle hende, hvad du føler for hende, hvorfor du er forelsket i hende osv., hvis du ikke allerede har gjort det. Måske kan det gøre det nemmere for hende at være sammen med dig, hvis hun kender til dine følelser for hende.

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært bare at vente på hende, hvis du egentlig ikke ved, om hun vil dig, men hvis du virkelig er glad for hende, tænker jeg, at hun er værd at vente på, og du skal forsøge at "vinde" hende. Alternativt skal du forsøge at glemme hende og komme videre, selvom det kan lyde lidt hårdt (og svært!). På den måde kan du sænke dine forventninger til hende, komme videre og måske møde en anden sød pige.

Jeg håber, du finder ud af det.

De bedste hilsner,

Sofie

2020-08-05T10:29:01 1
Line

 Hej du

Forstår 100% godt din tvivl omkring hende pigen.

Jeg tror, at i denne her situation så kan du desværre ikke andet end at vente, se tiden an og se hvad hun ender med at beslutte sig for.
Nogle piger kan være utrolig lang tid om at bearbejde et forhold der er sluttet og så derfor ikke vil gå for hurtigt frem med en ny en.
Jeg synes du skal respektere at hun lige nu vil vente - det er jeg sikker på at hun vil sætte pris på, på længere sigt, end hvis hun skulle føle sig presset af dig, hvis du virker for ivrig.'
Der er selvfølgelig en risiko for dig, da det kan være hun finder ud af hun slet ikke bliver klar og du derfor har ventet forgæves.
Jeg synes derfor du skal hygge dig i byen med dine venner når I er det og så ikke holde dig tilbage ift. hende.

Som en start kan du nøjes med bare at skrive lidt med hende og holde lidt kontakt over mobilen og se om det lige så stille kan udvikle sig i takt med at hun føler sig mere og mere tilpas.
Men for at du ikke føler det hele er forgæves, så fortsæt med at lave de ting du føler for, også byen, så du ikke sætter alt på hende.

Men det tager tid - især for en pige, så hav tålmodighed og start stille og roligt ud, for så skal hun nok få øjnene op og til sidst have lyst til at se med dig, uden hun føler det er forkert.

Jeg håber mit svar kan hjælpe, ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen. :-)

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min kvindelige lærer

Hej. Jeg er en pige på 17 år. Jeg har det problem at jeg er blevet mega forelsket i min kvindelige...

Føler mig udnyttet

Hej Jeg har kendt en fyr i længere tid, i perioder været sammen flere gange om ugen, og som t...

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym