Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-08-17T10:09:07: 1

Brevkassespørgsmål

2 fyre

Indsendt af pige21 år


Hej 

Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have mig på dates og som begge to prøver at charmere sig ind på mig, (det skal lige siges at de to kender ikke hinanden) men vi bor i samme by alle 3, og jeg tror jeg har fået lidt følelser for dem begge 2, og det ved jeg jo også at det bestemt heller ikke er godt, for så føler jeg at jeg står i et kæmpe dilemma, fordi jeg kan godt være bange for at den ene pludselig spørger mig en dag om jeg vil kom sammen, så ved jeg ik lige hvad jeg skal gøre,

De er begge to helt nede på jorden, og begge to følsomme, og det respektere begge og kan begge to lide mig som den jeg er, og ja de minder begge to meget om hinanden, forskellen er bare at den ikke helt ved om han vil have børn i fremtiden har han selv sagt, han er ikke afvisende over for det, men er bare ikke sikker. Men det sætter mig i endu et dilemma fordi jeg vil gerne have børn, jeg drømmer om at få børn, 

Jeg vil ikke såre den ene, men jeg vil også gerne have den rette, og jeg ved ikke hvem af dem der er i hvilken boks, jeg ved ikke hvem jeg "skal såre" og hvem der er den rette.

Jeg kunne virkelig godt bruge nogen råd, for det påvirker mig og jeg kan ikke lade være med at tænke på det, håber i kan hjælpe mig 

Mvh mig

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-08-17T11:23:23 1
Line

 Hej du

Jeg kan 100% godt forstå at du er i tvivl.
Det er ikke nemt, hvis der er to gode fyre, som begge har noget at byde på.

Jeg synes du skal lytte til dit hjerte og mærke efter. Tænk på, hvordan du ville have det med at miste kontakten med begge fyre - hvilken en det evt. ville gøre mest ondt, at miste kontakten med.

Ellers giv det lidt tid, der er ikke nogen der siger at du skal tage et valg nu og her. Giv det lidt tid og se om der er en af dem der overrasker dig og virker mest interesseret i dig og et evt. forhold med dig.
Vent og se om den ene viser meget for dig, end den anden måske gør - og så tag chancen med ham.

Hvis du skulle føle at du bare kører rundt i det samme og at de begge stadig er på samme måde overfor dig, så gør dig overvejelser omkring en fremtid med begge fyre - her ville fyren der ikke ved om han vil have børn og er usikker på dette, måske ikke være det rigtige valg. hvis du ikke vil ende i et stort dilemma en dag, hvis at han ikke vil have børn men at du lige pludselig vil gå dét skridt videre.

Jeg håber at mine råd er til hjælp og du finder ud af det - ellers tag en dag af gangen. :-)
Du er meget velkommen til at skrive herind igen.

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym