Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-08-20T07:10:48: 1

Brevkassespørgsmål

knust..

Indsendt af pige15 år


hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(

jeg begyndte at snakke med en dreng i 8 klasse og vi var som normalt først venner og så venner på snapchat, vi skrev mere og mere sammen og så mødtes vi til en fest hvor vi kyssede 2-3 gange og vi skrev som normalt sammen længere tid.

Ligepuldslig begyndte vi at sende hjerter til hinanden og snappe lidt billeder i ved nok og det var fint nok, vi kommer længere hen og så skriver han pludselig mens jeg var på vej hjem med bussen at han vil fortælle mig noget, jeg kommer hjem jeg kommer så hjem og det tager lidt tid for ham at svare. 

Det jeg modtog knuste mig for sygt han sendte en lang besked og forklarede mig hvordan han bare har leget med mine følelser og det var fordi han ikke var kommet over en anden pige han havde, jeg skriver det okay og så slutter samtalen der og jeg var sygt knust hvilket han ikke har fået afvide.

nogle corona uger efter  har han fået en ny pige som han er sammen med til den dag idag og jeg bliver mest sur og ked af det over han bare går videre som det ingenting er og jeg bare var ligegyldig og har slettet ham på snap og en dag jeg var fuld tilføjede jeg ham efter sådan 5 uger og så begyndte han at flirte lidt og sagde drøm sødt og det men magtede ikke det pis og overvejer at slette ham igen for jeg er sygt knust over det han gjorde og føler ikke jeg kan sige det til nogen da jeg har rigtigt svært ved at snakke med folk om sådan noget....

har i måske nogle gode råd til hvad jeg kunne gøre?

MVH - den knuste pige;(

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-08-22T09:22:04 1
Gustav

Hey du!

 

Først og fremmest, så gør det mig ondt, at du på den måde er blevet såret af en, som du troede, at du kunne stole på. Sådan noget gør bare sindssygt ondt.

 

Der er desværre ikke nogen enkelt eller hurtig løsning på dette. Det kommer til at tage tid, men jeg kan fortælle dig, at du vil komme ud på den anden side. Du skal nok komme over ham.

 

Mit første råd er, at du skal cutte kontakten til ham. I mine øjne, så bør du ikke skrive med ham, snakke med ham eller lignende, når du stadig har det sådan, som du har det. Det vil lidt være som at blive ved med at pille i et sår - du tillader ikke dig selv at komme videre, hvis han bliver ved med at få lov til at hive dig tilbage igen. Han vil måske ikke kunne forstå det, men det siger mere om ham end det gør om dig.

 

Mit næste råd er, at du skal give dig selv lov til at føle det, som du nu føler. Du må gerne være ked af det, du må gerne være vred. Hvis du har lyst til at høre trist musik og græde, så gør det. Hvis du har lyst til at slå i en pude, så gør det. Hvis du har lyst til at hænge ud med nogle, så du kan glemme det hele lidt for en stund, så gør det.

I forlængelse af det, så synes jeg, at du skal snakke med nogle om, hvordan du har det. Jeg forstår godt, at det kan være svært, for det kræver, at du åbner dig og er sårbar, men det er nok det mest effektive for at komme igennem det.

Måske du har en veninde, en søskende eller måske en af dine forældre, som du kan snakke med om det? Bare det at kunne fortælle om sine følelser, tanker og oplevelser til en person, der lytter, kan være rigtig helbredende.
Alternativt, så kan du overveje at tjekke headspace ud. Det er et tilbud, hvor der står frivillige klar til at lytte, rådgive og hjælpe, og hvor du kan være helt anonym. Du kan tjekke dem ud her:
https://www.headspace.dk/.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym