Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2020-09-04T16:32:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Indsendt af pige17 år


Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han ville komme tilbage og bare havde brug for noget alene tid, men nu har han fået en ny kæreste og vil slet ikke snakke med mig:(

Hvad gør jeg?

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-09-05T02:05:34 1
Rebecca

Kære du. 

Det er jeg ked af at høre. Der er desværre kun den hårde måde at gøre det på og det er at tage din tid for at komme videre. Jeg ved godt at det virker umuligt lige nu, men jeg lover dig for at du nok skal komme videre. Mit råd ville være at du prøver at afskære dig fuldstændig fra ham og hans liv. For eksempel ved at blokere ham på alle sociale medier osv. Selvom jeg ved det kan være fristende at følge med i hans liv, så skal du prøve at undgå det. 
Derudover så lav de ting der gøre dig glad, hænge ud med veninder/venner, gå ture, hør musik, træne, se film/serie, så du holder dig beskæftiget for ikke at tænke eller påmindes om ham hele tiden. Husk på at med tiden heler alle sorg og det skal nok gå. Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål, så skriv endelig igen. 

Vh. Rebecca 

2020-09-06T09:42:06 1
Veenuha

 Hej med dig

Jeg kan godt forstå at du har det svært ved med at din ekskæreste har fået en ny kæreste, når han har sagt han ville komme tilbage. Dog tænker jeg at der er grund til i slog op og han er nok ikke den rette person for dig, hvis han ikke vil snakke med dig omkring det. Hans adfærd indikerer muligvis, at I ikke er kompatible sammen, da hans handlinger og hvad han har fortalt dig ikke helt stemmer overens med hinanden. Jeg vil derfor råde dig til at putte din energi og tid på noget andet, da det bedste for dig er at komme videre fra det. Det vil tage sin tid, men du gør det kun værre for dig selv ved at blive ved med at tænke på det. I sidste ende er et sundt forhold baseret på kommunikation og ærlighed og da din ekskæreste ikke har forklaret dig noget, giver det heller ikke mening at bruge mere tid på det. 


Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym