Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-09-15T13:55:40: 1

Brevkassespørgsmål

kysset med hans ven

Indsendt af pige15 år


hej

jeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sød fyr, som jeg også har skrevet lidt med. vi har rigtig mange fællesvenner så vi kender lidt hinanden fra forevejen. men så var vi til en klasse fest hvor vi så sad på vejen længe og bare snakket, og så kyssede vi. en weekend senere kyssede jeg så med en af vores venner- som jeg i øvrigt også har skrevet meget med, mere end ham den anden. han har nu fundet ud af det, og han er begynd at blive rigtig afvisende ovre i klassen. det er gået op for mig hvor ked af det jeg er over det jeg har gjort. for det er også gået op for mig hvor meget jeg faktisk kunne lide ham. jeg tænker tit på ham, faktisk ikke andet. jeg vil bare så gerne gøre det godt igen, men hvad ikke hvad jeg skal gøre. han bliver ved med at ignorer mig, og jeg vil ham bare så gerne. jeg kommer i hvertfald ikke til at lave noget med nogen andre og jeg skriver heller ikke med nogen andre nu, heller ik ham den anden jeg kom til at kysse med. please hjælp mig med hvad jeg skal gøre. har virkelig brug for et godt råd til at gøre det godt igen. han er virkelig en fyr der går meget op i loyalitet, og han er rigtig forstående.  

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-09-18T03:13:59 1
Ida

Hej med dig, 

Dejligt at du skriver ind her og dejligt at høre at du er glad for at gå på gymnasiet. 

Det er aldrig sjovt at føle sig afvist og slet ikke af en man rigtig godt kan lide.  

Du skriver at han er meget loyal og forstående, og derfor tænker jeg at mit råd til dig kunne være, at tage en snak med ham. Sig til ham hvordan du har det og at du ikke vil gøre det igen. Du kan evt. sige det til ham, som du skriver i brevet her? Du beskriver det nemlig ret godt, så jeg tænker det ville være en god ide at skrive til ham og spørge om I ikke kan snakke sammen, og så kan du sige det til ham du har skrevet her til os? Det kan godt være rigtig svært at skulle åbne op og fortælle hvordan man føler og har det - især til en man holder af, men faktisk er det tit det der virker bedst. Husk på, at ingen kan sige i mod dine følelser, for sådan som du har det, er jo sådan som du har det og det er okay! 

Dog skal du være opmærksom på, at han jo måske ikke føler det samme som dig. Det lyder på dig som om at du virkelig godt kan lide ham, på den der kæresteagtige måde, men husk nu på, at han måske ikke føler det samme som dig, og måske bare gerne vil være venner med dig. Så tal sammen om tingene, det gør tit livet nemmere. 

Men mit råd til dig, er at du skal tage en snak med ham. Sig nogle af de ting du har skrevet i brevet: "det er gået op for mig, hvor ked af det jeg er over det jeg har gjort" og "jeg vil rigtig gerne gøre det godt igen" og "det er gået op for mig, hvor meget jeg holder af dig". 


Jeg håber du kan bruge mit svar til noget, og at du finder ud af det hele. Ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen ;-) 

Bedste hilsner Ida Marie 


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym