Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2020-11-13T18:52:53: 1

Brevkassespørgsmål

Kan personen lide mig?

Indsendt af pige14 år


Hej jeg er en pige på 14 år. (Går i 8 klasse)

Jeg sidder ved siden af en mega sød fyr i klassen(synes jeg ihverfald selv. Jeg føler jeg får lidt sommer fugle i maven når han rør mig og smiler til mig. 


Men mit store spørgsmål er om han kan lide mig tilbage?! 

Vi sidder og flirter får vi ihverfald af vide af vores klassekammerater(, men jeg ved ikke om det bare er dril) 

Han smiler til mig også føler jeg han kigger på mig, altså jeg kigger ikke direkte på ham fordi så synes jeg det ville være akavet. 

Nogle gange ville han også hellere arbejde sammen med mig end nogle af hans drengevenner. 

Vi sidder også nogle gange i timen og ser Disney+ på min computer sammen. 


På lørdag skal mig, ham og to af mine andre venner være sammen. Jeg ville bare høre om der er noget jeg kan gøre for at komme tættere på ham uden han opdager det?


Mit store hovedspørgsmål, kan han lide mig tilbage, for jeg kan ikke finde ud af om vi bare er venner eller noget? Please hjælp mig!

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-11-16T02:03:45 1
Iben

Kære du, 

Det er da dejligt, at du er blevet lidt vild med den her fyr fra din klasse :-)

Det kan være rigtig svært at vide med sikkerhed, om han også er vild med dig, men jeg synes, at det lyder som om, at han i hvert fald også viser interesse for dig, når han kigger på dig, driller, snakker osv. i skolen. Derfor tror jeg helt sikkert, at der er en sandsynlighed for, at han også godt kan lide dig. 

Hvis du føler dig usikker på, om han mere "bare" kan lide dig som en ven, kunne du måske forsøge at spørge en af hans venner eller veninder lidt henkastet, om de ved, om han kan lide nogen bestemt. Eller du kan sende ham en besked, hvis du tør ;-) 

Jeg kan virkelig godt forstå, at det kan være meget skræmmende at fortælle ham, at du godt kan lide ham, men det er jo altså også en måde at finde ud af, om han har det på samme måde. Og hvis han ikke havde tænkt den tanke, så kan det jo være, at han vil begynde at se dig i et mere romantisk lys, hvis du fortæller ham, at du godt kan lide ham. 

Hvis du gerne vil komme lidt tættere på ham, inden du eventuelt fortæller ham, hvordan du føler, så kan det måske være en idé at skrue lidt op for flirteriet. Send ham nogle blikke, smil til ham, hold øjenkontakten med ham, giv ham komplimenter osv. Måske kan du også skrive lidt til ham om hvad som helst. Jeg tror, den bedste måde at komme tættere på ham på, det er at have mere kontakt med ham - tale med ham, skrive med ham og hænge ud med ham i din fritid. Hvis du har mod på det, kan du jo også foreslå ham at lave noget sammen bare jer to :-) 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym