Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2020-12-12T09:46:31: 2

Brevkassespørgsmål

Følelser for en dreng der ikke kan lide mig

Indsendt af pige12 år


Jeg er en pige på 12 år og går i 6 klasse. I 4 klasse var jeg kæreste med en dreng og fra hans side var det nok bare for sjov. Men fra min side var det ikke for sjov. Og nu er jeg bare ved at få følelser for ham igen, men er sikker på, at han ikke har følelser for mig. Og mine veninder ved det ikke og de siger hele tiden, at han er klam, for de har også været kærste med ham.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-12-14T11:54:09 1
Line

 Hej du

Kan 100% godt forstå at du ikke helt ved hvad du skal gøre.

Følelser kan ikke styres. Nogle gange opstår der bare følelser, som man ikke har kontrol over.
Bare husk på, at det er helt okay at have følelser for en dreng, det er helt normalt at føle noget overfor en anden og at man synes han er lidt sød.

Om i bliver kærester igen eller ej, det skal du ikke gå og spekulere så meget over.
Hvis du ikke ved om han vil det seriøst med dig, så lad ham afgøre hvad det bliver til mellem jer og se om han tager initiativet og siger han også kan lide dig - og hvis ikke han gør, så er han nok ikke det samme sted som dig.

Men tag det helt stille og roligt og se tiden an med ham, det kan være han kontakter dig hvis han selv har det på samme måde.

Håber du kan bruge mit svar - ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen. :-)

M.v.h. Line

2020-12-16T10:56:34 1
Marissa

Hej,

Det kan være virkelig svært at kunne lide en person, som måske ikke har de samme følelser. Hvis du virkelig kan lide ham, kan du måske overveje, om du har lyst til at fortælle ham det. Enten ansigt til ansigt eller på anden måde, hvis det er rarere. Ved at snakke med ham, ville du nemlig kunne få bedre indsigt i, hvordan han opfattede jeres tidligere forhold, og om han har følelser for dig nu. Hvis han gengælder dine følelser, kan du overveje, om du rent faktisk ønsker at blive kærester med ham, og om du ønsker det, selvom dine veninder måske kan være imod det. Hvis han ikke har samme følelser for dig, så kan det selvfølgelig gøre ondt og være hårdt, men så kan du til gengæld gå derfra og prøve at komme dig over ham. 

På den anden side - når du fortæller, at jeres tidligere forhold fra hans side virkede som om, at det mest var for sjov, så betyder det måske, at det bare ikke er meningen, at det skal være jer to. Det at i var kærester før i tiden, men at det ikke holdte i længden er måske et tegn på, at i ikke passede helt så godt sammen. Især også hvis et forhold med ham kan skabe nogle problemer med dine veninder, eftersom de også har været sammen med ham. 

I sidste ende er det dog en beslutning, som kun du kan træffe. Det bedste du kan gøre er at tage dig god tid og virkelig mærke efter, hvad du mest ønsker at gøre, mens du også overvejer, hvilke konsekvenser det kan føre til. 

Jeg håber, du finder ud af det, og at du endelige skriver ind igen, hvis du får brug for det. 

-Marissa


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym