Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2021-01-02T23:08:24: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg drop ham?

Indsendt af pige13 år


Hej brevkasse har virkelig brug for jer’s hjælp jeg er 13 og går i 7 klasse kan rigtig godt lide en der går i 9 men troet han også godt kun lide mig indtil her for nylig hvor jeg prøvet at skrive til ham men han gad ik at svare eller tale med mig har ingen gamg spammet ham så ved ik hel om jeg har gjordt noget galt eller om jeg bare skal drop ham?
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-01-04T11:23:16 1
Iben

Kære du, 

Det er selvfølgelig svært for mig at vide, hvorfor han ikke har svaret dig. Men jeg synes ikke, at du skal bruge din tid på at jagte ham, hvis han ikke engang gider at svare din besked. Du skal huske at passe på dig selv og dine følelser, og det virker ikke helt som om, at han er særlig interesseret i at være sød og venlig over for dig, hvis han ikke svarer din besked.

Der kan selvfølgelig være en god grund til, at han ikke har svaret. Måske har han ikke set beskeden, eller måske har han glemt at svare? Du kan jo prøve at skrive en enkelt besked til ham igen, og se om han svarer. Men ellers synes jeg, at du skal lade det ligge og lade ham være, for så synes jeg i hvert fald ikke, at han er værd at bruge sin tid på. Så fortjener han ikke din opmærksomhed :-) 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2021-01-06T11:19:09 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan tit være svært, når en person, man kan lide giver forvirrende signaler, og det må være en underlig situation for dig at stå i. Men under sådan nogle omstændigheder som du beskriver, så er det måske bedst at opfatte fyrens handlinger som et tegn på, at det er bedre for dig at droppe ham. 

Hvis du er ivrig efter at få svar på nogle af dine undringer, så kan du prøve at skrive til ham og spørge direkte om der er sket noget, siden han nu opfører sig sådan. Dog kan det være, at du fortsat ikke får svar fra ham, da han virker til at være fastsat på at skabe afstand mellem jer. Derfor vil jeg måske mene, at du kan være bedre tjent ved at droppe ham, da han virker til at behandle dig på en måde, der gør dig trist/frustreret. Det kan altså måske være bedre for dig at stoppe med at prøve at kontakte ham, da det kun skaber frustrationer for dig, og i stedet prøve at komme dig over ham. For selvom det kan være hårdt at komme sig over nogle man har følelser for, så tror jeg, at det du beskriver, kan være tegn på, at det måske bare ikke er meningen, at det skal være jer to. 

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe en smule, og at du finde en løsning :) Skriv endelig ind igen, hvis du får lyst til det.

-Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym