Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-04-08T11:01:35: 1

Brevkassespørgsmål

Føler han det samme for mig?

Indsendt af pige16 år


Hej Ungzone.

Jeg har gået i klasse med denne dreng jeg har fået lidt interesse i, i omkring 2,5 år. Jeg har aldrig set ham som mere end en ven, men nu når vi går i 9 klasse er alt blevet anderledes for jeg tror at jeg er blevet lidt småforelsket i ham.. jeg ved det ikke helt selv endnu eller om han har det på samme måde, folk har altid kaldt os for fjender, fordi vi altid har prikket til hinanden og drillet hinanden på gode og dårlige måder. Men her på det seneste har vi været meget tætte i skolen ikke så meget drilleri men også bare snak. Uden for skolen når jeg er ude og drikke eller er sammen med veninderne finder jeg meget tit mig selv i at jeg taler meget om ham, jeg fortæller mine veninder at alt bare har ændret sig mellem ham og jeg, når jeg er fuld er jeg begyndt at snappe til ham ret tit fordi jeg bare er mig selv mest når jeg er fuld. Her forleden i skolen spillede vi golf og vi stod ved siden af hinanden og han viste mig hvordan man skulle holde golfkøllen, det syntes jeg var sygt sødt eftersom jeg har set det meget i film ahahhaha, han roste mig også tit hver gang jeg lavede et godt skud. Han kan også nogle gange være ret irriterende/provokerende fordi han kommer med åndsvage kommentarer på hvad jeg gør, men griner tit med fordi jeg ikke magter diskutere med ham, fordi han har altid ret( han er meget klog, jeg er meget dum ) anyways. Jeg kan bare ikke tage at jeg ikke ved om der er noget eller om det bare er blevet et meget godt venskab og jeg misforstår det..jeg ville absolut ikke have noget imod at det måske blev til mere, men han er bare forvirrende og jeg er selv ret forvirret omkring det her især når der er begyndt at komme føelser ind i det, men er meget i tvivl når det kommer til kærlighed.

Lyder det som om han føler det samme?

Håber i kan hjælpe:-)

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-04-12T02:18:52 2
Markus

 Hej.

Ja. Sådan noget kan man aldrig være helt sikker på. Der er dog intet i det, du skriver, der får mig til at tro at han ikke skulle være interesseret i dig. Tværtimod. Du nævner selv at det med golfkøllen er noget, der er med i mange film, så mon ikke, det også er der han har fået det fra.

Du skriver at du er forvirret over de signaler han sender. Det kan jeg godt forstå. På den ene side, er der det med golfkøllen, og på den anden side, er der de åndssvage kommentarer. De åndssvage kommentarer ville jeg dog ikke tage så seriøst, hvis jeg var dig. Teenagedrenge tror nogle gange, de er seje, når de bruger meget "voksen" humor, dvs. sort eller seksuel humor. Teenagedrenge kan også have store egoer og har derfor nogle gange svært ved at sige direkte til en pige hvordan de har det. De fleste drenge er hunderæd for at blive afvist. 

Jeg tror vi kan se denne her fyrs forvirrende opførsel som et udtryk for at han også godt kan lide dig, men ikke helt ved hvad han selv føler eller hvad han skal gøre ved det. Mit gæt ville være, at det bliver lettere for jer at tale om hvordan i føler over for hinanden nu tættere i bliver. Og som du selv skriver taler i mere og mere sammen.

Det eneste man måske skal passe på er at vente for længe. Nogle gange når man har været venner i lang tid, går den forelskelse over, som måske var der i starten. 

Mit råd til dig er at du sagtens kan være den der tager det første skridt. Mit gæt er at han også er vild med dig, og jeg ville også gætte på at han mange gange har tænkt på om han skal gøre noget ved det. Jeg tror bare han skal have et lille skub i den rigtige retning. 

Og i forhold til det du skriver med at han er klogere end dig; Måske. Måske ikke. Jeg ville ikke bekymre dig om det, hvis jeg var dig. Vi fyre gør os ofte umage for at virke klogere end vi er, når vi taler til piger, vi godt kan lide. 

Håber du kunne bruge det til noget. Du er altid velkommen til at skrive til os igen.

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym