Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2021-04-30T23:21:37: 1

Brevkassespørgsmål

Drømme

Indsendt af pige13 år


Jeg har haft den her drøm hvor en dreng jeg er venner med, for en kæreste og jeg er jo glad på hans vejen, men også trist for dig jeg tror jeg er vild med ham. Men jeg ved ikke hvad den drøm betyder, så håber virkelig i kan hjælpe mig.
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-05-02T12:14:18 1
Markus

 Hej.

Drømmetydning er ikke en helt præcis videnskab, så jeg vil nok ikke kunne give dig et svar i forhold til hvad det helt konkret betyder.

Det jeg kan fortælle dig om drømme er, at de som regel afspejler hvad vi tænker på i løbet af dagen og hvad der betyder noget for os. Så kan det være fordi det er noget du også går at bekymre dig om i løbet af dagen? At han får en kæreste? 

Prøv at spørg dig selv: "Hvis han fik en kæreste, hvordan ville jeg så have det med det"? Tænk på en situation, hvor han har en kæreste og prøv at mærk efter hvordan det føles. Hvis det ikke føles rart, tror jeg du har ret; så er du nok vild med ham. Eller du føler i det mindste noget for ham, der højest sandynligt går ud over bare det at være venner. 

Håber det kunne bruges til noget. Skriv endelig til os igen!

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym