Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2021-05-02T21:04:47: 2

Brevkassespørgsmål

Føler han det samme som mig?

Indsendt af pige15 år


Hej jeg er pige på 15 år. For omkring 5-6 måneder siden sad jeg ved siden af en dreng som jeg synes i starten var rigtig irriterende(altså sådan virkelig, prøvede også at undgå ham) men der gik nogle uger og jeg følte vi begyndte at komme tættere og tættere så vi begyndte at se film sammen i skolen, vi rørte lidt på hinanden( ikke den klamme måde, bare den der med hånden og benene ,u know) vi fik også af vide at vi flirtede af mine veninder, ved btw ikke om det var rigtigt. Men da de sagde fik jeg en form for sommerfugle i maven. Og han var også begyndt at ville arbejde sammen med mig. En aften var vi også sammen hvor der dog også nogle andre. Men det var næsten kun os to der snakkede sammen. Og der vil han virkelig også gerne have at jeg blev og sov der. 


Men efter lockdown har han ligesom været ret stille vi skrev lidt sammen i starten, men ik så meget. Så igår så snappede han så mig og det har han aldrig gjort, ingen gang dengang hvor vi sad sammen. Og vi skriver ikke sammen på Snapchat vi sender bare billeder af hinanden. Og nogle gange åbner han den bare og andre gange så svarer han. Bliver lidt forvirret. 


Jeg blev en form for chokeret(på den sjove måde) da han snappede fordi det har han aldrig gjort. Og det mit spørgsmål går på er: Tror i han har/kan lide mig tilbage eller tror i bare han tænker vi er venner? 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-05-09T08:25:37 1
Markus

 Hej.


Ja. Jeg tror han kan lide dig. Jeg kan godt se at det ser ud som om han sander blandede signaler, men jeg tror, at det er mest sandsynligt at han også kan lide dig.


Det siger jeg fordi jeg ved at drenge kan have virkelig svært ved at give udtryk for deres følelser over for piger de godt kan lide. Hvis man godt kan lide nogen, er man også rigtig bange for at sige eller gøre noget forkert. Jeg kan i hvert fald huske hvor svært det var for mig, da jeg var yngre, når det gjaldt en pige, jeg godt kunne lide, at udtrykke mig direkte. Jeg tror at mange drenge håndterer det på den måde at de går og "håber" at der sker noget, samtidig med at de prøver at spille cool og lade som om de er ligeglade. Jeg tror det er det der foregår her. Så ja, mit gæt ville være at han godt kan lide dig. Men jeg giver dig også ret; han har ikke sendt klare signaler.


Håber det opklarede sagen. Ellers skriver du bare igen.


mvh Markus

2021-05-09T01:11:07 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan være svært at vide, hvordan andre føler, især når det gælder romantiske følelser. Det at han har givet udtryk for at nyde dit selskab før i tiden, og det at han stadig holder noget kontakt med dig vi snapchat, er tegn på at han kan lide at snakke og interagere med dig. Dog er spørgsmålet så, som du selv siger, om han kan lide dig som ven eller på mere romantisk vis. 

Hårdt som det lyder, så kan man sjældent være 100% sikker på om folk har romantiske følelser for andre, medmindre de decideret siger det. Den eneste, der absolut ved, hvordan han føler, er ham selv. Derfor er det svært at afgøre, hvordan han ser på situationen. 

Hvis du virkelig gerne vil finde ud af, hvad der virkelig foregår i hans hoved, så er den eneste måde måske at spørge ham. Du kan spørge ham direkte om han kan lide dig som ven eller som mere fx ved at skrive til ham på snapchat eller næste gang, du ser ham. Hvis du mangler en åbningsvinkel, så kan du nævne, at du blev overrasket, da dine veninder havde tolket jeres samtaler som flirten, og så spørge ham om han mente det som flirten. 

Det kan også være, at det slet ikke skal komme an på, om han ser dig som en ven eller måske som mere, men derimod om du virkelig kan lide ham. Før du bringer det op for ham, kunne det måske nemlig være en god ide at finde ud af, hvordan du selv føler. Kunne du tænke dig at blive mere end venner med ham? Kunne du tænke dig at date ham? Er du tiltrukket af ham? 
For hvis du ikke helt er sikker på disse ting, så kan det måske være en mulighed at vente og se tiden an. Hvis du så ender med at indse at, du kan lide ham som mere end ven, så kan du måske mærke efter, om du i stedet ville have lyst til bare at fortælle ham om dine egne følelser.  

Jeg håber, at du finder ud af det hele, og at mit svar måske kan hjælpe en smule :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym