Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2021-07-08T15:28:02: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg ved ikke om mit Crush interesseret i mig mere

Indsendt af pige13 år


Hej det er en pige som er 13 

Jeg har en Crush på en dreng som gå i parallelklassen. Vi har tyske sammen når vi har tyske sammen så kigger han vildt meget på mig nogle gang for vi øjenkontakten og så kigger han væk igen.Og vi er begyndte at skrive sammen rigtig meget. Så spurgte jeg om vi skulle være kæreste og han sagde måske han vil gerne lære mig bedre at kenden. Når jeg møder ham i skolen er jeg vildt genert. Jeg vil så gerne sige hej til ham snakke med ham i virkeligheden men jeg blive altid vildt genere. Når jeg ser ham får jeg  sommerfugl i maven. Men så en dag så skrev han at han ikke er helt interesseret i mig men jeg ved ikke helt om det er sand jeg tænker måske det er en af hans venner der har sagt at han skulle skrive det til mig fordi jeg tro måske ikke han selv ved at han kan lide mig men han ved det ikke selv jeg tro ikke at han ved selv at han har følelser til mig. Også skriver jeg til ham at jeg kan godt lide ham at jeg ved at han måske ikke har de sammen følelser som mig han skrive ok 

Nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal gør ?

Jeg har prøvede at skrive til ham han svar ikke han ser kun på beskeden 

Vi skrive ikke så meget mere jeg vil så gerne skrive med ham og snakke med ham i virkeligheden 

Jeg har også snakket med min veninder om det jeg sagt at efter sommerferien skal jeg gå hen til ham og snakke men jeg synes det er ligt svært at snakke i virkeligheden vis han hele tid er sammen med sin dreng venner

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive til ham 

Jeg har brug for et råd til hvad jeg skal gør vis han ikke er helt interesseret mig. Og råd til hvad jeg skal skrive til ham


pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-07-12T05:38:01 1
Markus

 Hej.


Hmmm... Ja. Jeg tror at du har ret i, at det nok er bedst at få snakket sammen ansigt til ansigt. At skrive sammen kan være en god måde at lære hinanden at kende på, men når det gælder sådan noget som at finde ud af om man vil være kærester med nogen, så er det måske ikke det mest bedste. 


Jeg kan godt forstå, at du tænker at det han skrev med at han ikke var intersseret i dig længere var noget en ven havde fået ham til at skrive. Jeg vil i hvert fald give dig ret i, at det ikke rigtig giver mening i forhold til det han skrev tidligere med at han godt kunne tænke sig at lære dig bedre at kende. Det er lidt blandede signaler må man sige. Hvis jeg var dig ville jeg holde fast i det med at han godt kunne tænke sig at lære dig bedre at kende. Du skriver at du er genert ift. at gå op til ham i skolen og tale med ham fysisk. Så det kan være det er derfor han skrev, det der med at han ikke er intersseret længere. Enten det, eller også er det din ide med at det var hans venner der foreslog ham det, der er rigtig. 


Jeg forstår godt, at det er et problem med alle de drengevenner, der konstant er omkring ham. Men nu skriver du, at du også har tysk med ham. Jeg har svært ved at forestille mig, at der en hel klike omkring ham der. I hvert fald ikke midt i timen. Prøv at sæt dig ved siden af ham. Hvis i kan udveksle blikke i tysktimen, så er jeg sikker på at i også kan finde ud af at snakke sammen. Hvis i kunne skrive sammen, så kan i også tale sammen. Hvis du er i tvivl om hvad du skal sige, så prøv med "er det ok, at jeg sætter mig her" eller "nu hvor vi har skrevet så meget sammen, fik jeg lige lyst til også rent faktisk at tale med dig". Det her er bare forslag. Du siger selvfølgelig bare lige hvad du har lyst til. Prøv det!


Håber du kunne bruge mit råd til noget. Hvis ikke, eller hvis mit råd bare endte med at gøre hele situationen værre, så er du altid velkommen til at skrive igen. 


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym