Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4022 spørgsmål og givet 6616 svar de sidste 13 år
2021-07-10T17:50:32: 1

Brevkassespørgsmål

Bøjle

Indsendt af pige16 år


Hej ungzone

Jeg er en pige på 16 år. Har igennem stort set hele mit liv haft meget skæve tænder. Derfor har jeg lige fået bøjle på. Mit spørgsmål lyder: synes drenge at det er klamt eller bare et no go når en pige har bøjle? Altså har jeg først en chance for at få en kæreste når jeg ikke har bøjle mere. 

Kh Brace-face????

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-07-12T04:37:54 1
Markus

 Hej


Jeg håber det er ok, at jeg besvarer dit spørgsmål med en kort historie.


Da jeg 15, havde jeg en kæreste, og en dag kom hun op til mig og sagde "Jeg har lige fået min bøjle taget af", hvortil mit svar var "hvilken bøjle"? Jeg havde været kæreste med hende i 3 måneder på det tidspunkt tror jeg.


Selvfølgelig ville jeg aldrig påstå, at alle andre teenagedrenge er lige så halvblinde som jeg var. Men jeg tror godt jeg tør sige, at om piger har bøjler eller ej ikke er noget de fleste teenagedrenge går op i. Selvfølgelig går drenge op i pigers udseende. Og fordi de gør det, kan jeg sagtens forstå at man som pige kan blive bekymret for hvordan man ser ud. Og når den måde man ser ud på pludselig ændrer sig, spørger man selvfølgelig sig selv: "Er det her for det bedre eller det værre?" Men noget andet man også kan spørge sig selv om er: "Hvor meget fylder denne her forandring for andre end mig?" For prøv at tænk på de gange, hvor én af dine venner, veninder eller måske én du var forelsket i, har ændret sit udseende. Det kan være vedkommende har ændret sin hårfarve eller fået en piercing. Det var måske nok noget du lagde mærke til, men var det noget der ændrede dit overordnede syn på om vedkommende var attraktiv eller ej? Det tvivler jeg på. Jeg tror at det vi mennesker gør, er at vi har en overordnet ide om hvem vi synes er attraktive, og så er de her små ændringer, fx den bøjle du lige har fået på. Men jeg tror ikke de små ændringer forandrer det overordnede billede. Måske hvis udseendet ændrer sig fuldkommen. Men det er ikke det vi taler om, når vi taler om at få bølje. Jeg har i hvert fald svært ved at forestille mig, at der skulle være nogen drenge, hvis billede af dig skulle ændrer sig oven på det her. 


Jeg håber det her gav mening. Selvom det blev lidt nørklet. Hvis ikke, er du altid velkommen til at skrive igen.


mvh MarkusVær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym