Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4536 spørgsmål og givet 7105 svar de sidste 16 år
2021-08-19T19:29:08: 1

Brevkassespørgsmål

Mit chrus igen

Indsendt af pige12 år


Kære Ungzone, det er nu 3. gang jeg skriver, men jeg er nu forvirret igen. Mit chrus har nu igen 2 gange sagt noget om, at jeg snart bare løber hen til ham, og snaver ham i gulvet. Mit problem er også, at min næste aller bedste veninde er meget forelsket i ham

Kh, mig igen

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2021-08-24T10:10:31 1
Lotte

Kære du

Jeg kan godt forstå, at det er en forvirrende situation, som du er i lige nu.

Der er mange ting i spil, fordi både du og en af dine veninder kan lide den samme dreng, og samtidig så ved du ikke, hvem af jer han kan lide bedst, hvis han altså selv tænker, at han kan lide den ene af jer mere end den anden.

Det er lidt svært at svare på, hvad du kan gøre for at finde ud af om han kan lide dig på samme måde, som du kan lide ham. Derudover kan jeg ikke helt gennemskue, at når han siger de her ting til dig - er det så kun noget han siger til dig eller er det også noget han kunne finde på at sige til andre piger, som han snakker med? Og hvad siger du til ham, når han siger, at du kunne finde på at snave ham i gulvet? Fortæller du ham, at du godt kunne finde på det, siger du ikke noget til det eller afviser du ham, når han siger det? Det kan være, at han også forsøger at finde ud af, om du kan lide ham ved at prøve at komme med de her bemærkninger og så se, hvordan du reagerer på dem.

Hvis han siger det til flere, så kan det godt lyde som om, at det lidt er den måde han bare er sammen med piger på. Han forsøger måske at få opmærksomhed fra flere piger på samme tid og tør måske ikke helt at udelukke nogen muligheder. Det kan derfor være, at han faktisk ikke vil være kærester eller lignende med nogen af jer (eller andre piger), fordi han måske vil komme til at føle sig for låst. Det er blot mine tanker, og ud fra hvad du skriver, så kan det være svært at vide, om det er sådan han har det. 

Jeg tror umiddelbart, at du ved bedst i den her situation, da du kender ham i virkeligheden. Jeg vil igen råde dig til enten at fortælle ham, at du godt kan lide ham eller måske spørge ham, hvad han synes om dig. Det kan være det er lettere at spørge i en besked end det er at spørge i virkeligheden. På den måde kan du måske blive lidt mere afklaret med hele situationen.

Har du snakket med din veninde om, at I godt kan lide den samme dreng? Eller er det kun noget, som hun har fortalt til dig? Det kan måske også være vigtigt at snakke med din veninde om, at I har følelser for den samme dreng og hvad I vil gøre i den her situation. Det kan være, at I har brug for at lave en aftale, hvor I bliver enige om, at det er okay, at I begge kan lide ham, men at det ikke må ødelægge jeres venskab, hvis det skulle vise sig, at han kan lide en af jer bedre end den anden. 

Lige nu lyder det ikke til, at han har meldt ud om han er interesseret i nogen af jer og det er også derfor, at det gør det lidt sværere at svare på, om han rent faktisk kan lide dig (eller din veninde) ud fra de ting, som han har sagt indtil videre. Selvom jeg virkelig godt kan forstå, at du synes, at det er en forvirrende situation at være i. Jeg tror, at du bliver nødt til at være lidt mere sammen med ham, skrive lidt mere med ham eller spørge ham mere direkte om hans følelser, hvis du skal blive klogere på, om han kan lide dig eller ikke. 

Jeg håber, at dette var en lille hjælp.

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym